Hoppa till innehåll

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Tammerfors flyttar – Avvikelser i besöken på servicestället på grund av flytten 29.-30.6.2022

Utgivningsdatum 14.6.2022 14.55
Pressmeddelande

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Tammerfors flyttar i slutet av juni. På grund av flytten är Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Tammerfors stängt onsdagen den 29.6 och torsdagen den 30.6.2022.

Vår telefontjänst och e-tjänst betjänar normalt under hela flyttningen.

De nya lokalerna öppnas för besök den 1.7. – Tidsbokningen påskyndar uträttandet av ärenden

Från och med den 1.7.2022 betjänar Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas kundtjänst i Tammerfors åter besökskunderna på den nya adressen Hatanpään valtatie 36. Besökskundservicen är i huvudsak öppen med tidsbokning, så vi rekommenderar att du bokar tid på förhand. Utan tidsbokning betjänar vi på måndag till fredag kl. 9–15. Förbered dig på att köa om du kommer utan tidsbokning.

De flesta ärenden kräver inte ett personligt besök

De flesta ärenden kräver inte ett personligt besök hos Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, utan kan enkelt skötas via elektroniska kanaler eller via telefontjänsten. De elektroniska servicekanalerna finns samlade på adressen https://dvv.fi/sv/kommunicera-elektroniskt-med-oss.

Om ditt ärende ändå kräver ett besök, boka en mötestid på förhand till vårt serviceställe på https://dvv.fi/tidsbokning eller genom att ringa det tjänstespecifika ärendenumret. På så sätt undviker du onödigt väntande i våra kundservicelokaler.

Närmare kontaktuppgifter till våra tjänster finns på Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas webbsida på adressen  ttps://dvv.fi/sv/privatpersonernas-kundbetjaning.  ​​