Veckan för digital säkerhet 25.–29.9.2023

Reservera tid i din kalender för den sista veckan i september. Då kommer Veckan för digital säkerhet att erbjuda oss alla konkreta metoder för att förbättra den digitala säkerheten. Programmet erbjuder en fräsch och visionär diskussion med Finlands ledande experter.

Chatt och en videokonferens på en datorskärm

 

Veckans tema är: Digitalt mod är inte dumdristighet! I Finland har vi kommit långt i utvecklingen av det digitala samhället genom att vara modiga – genom att fördomsfritt utveckla och pröva på nytt. Denna inställning vill vi hålla fast vid även i fortsättningen. Dumdristighet hör dock inte hemma i den digitala världen. För att digitaliseringen ska vara säker för oss alla behövs förutom mod även förmåga att identifiera hot och hantera risker. Veckan för digital säkerhet erbjuder praktiska tips för detta.

I år hoppas vi att ni aktiverar er till praktiska digisäkerhetshandlingar. Plocka tips under veckan och överför dem till en del av den vardagliga verksamheten. Vi kommer senare i slutet av året att återkomma till ämnet och fråga vilka digisäkerhetshandlingar som har vidtagits i just er organisation efter veckan.

Program

Hela programmet för veckan är gratis och öppet för alla. Ingen förhandsanmälan till webbinarierna behövs. Webbinarierna direktsänds på finska och inspelningar av dem publiceras i efterhand. Se veckans tidtabellen på den finskspråkiga sidan. Välkommen med!

Våra kontaktuppgifter

Du kan be oss om tilläggsuppgifter per e-post på [email protected]