Hyppää sisältöön

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Tampereella muuttaa – Käyntiasiointiin poikkeuksia muuton vuoksi 29.-30.6.2022

Julkaisuajankohta 14.6.2022 14.55
Tiedote

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Tampereella muuttaa kesäkuun lopussa. Muuton vuoksi Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Tampereella on suljettuna keskiviikkona 29.6. ja torstaina 30.6.2022.

Puhelinpalvelumme ja sähköiset asiointipalvelumme palvelevat normaalisti koko muuton ajan.

Uudet tilat aukeavat käyntiasioinnille 1.7. – Ajanvaraus nopeuttaa asiointia

Digi- ja väestötietoviraston asiakaspalvelu Tampereella palvelee käyntiasiakkaita jälleen 1.7.2022 alkaen uudessa osoitteessa Hatanpään valtatie 36. Käyntiasiakaspalvelu on avoinna pääosin ajanvarauksella, joten suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Ilman ajanvarausta palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9–15. Varauduthan jonottamaan, jos sinulla ei ole ajanvarausta.

Useimmat asiat eivät vaadi henkilökohtaista käyntiä

Useimmat asiat eivät vaadi henkilökohtaista käyntiä Digi- ja väestötietovirastossa, vaan ne hoituvat helposti sähköisissä kanavissa tai puhelinpalvelun kautta. Sähköiset asiointipalvelut löytyvät kootusti osoitteesta https://dvv.fi/asioi-sahkoisesti.

Jos asiasi kuitenkin edellyttää käyntiä, varaa palvelupaikkaamme tapaamisaika ennakkoon osoitteessa https://dvv.fi/ajanvaraus tai soittamalla palvelukohtaiseen asiointinumeroon. Näin vältät turhan odottelun asiakaspalvelutiloissamme.

Tarkemmat palvelujemme yhteystiedot löydät Digi- ja väestötietoviraston verkkosivuilta osoitteesta https://dvv.fi/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu.