Hyppää sisältöön

Digituki Digi- ja väestötietovirastossa

Me Digi- ja väestötietovirastossa tuemme ja koulutamme digituen toimijoita, tutkimme digitukea ja -osaamista ja kehitämme yhteisiä digituen käytäntöjä.  Haluamme kehittää ja vahvistaa digiosaavaa Suomea.

Mitä me teemme? 

Tutkimme, miten digituen ja -osaamisen tarpeet muuttuvat yhteiskunnassa

Lupaamme tuottaa itse ja koostaa tutkittua tietoa digiosaamisen ja digituen tarpeista.  Tutkitun tiedon avulla digituen toimijat voivat kohdentaa ja ennakoida paremmin digituen antamista.

Tutustu ja hyödynnä palveluitamme

Kehitämme digituen käytäntöjä yhdessä digituen toimijoiden kanssa

Lupaamme ohjata ja tukea digituen toimijoiden työtä tutkitun tiedon pohjalta perustelluilla ja vaikuttavilla suosituksilla. Varmistamme, että digituen toimijaverkostossa on ajantasaista osaamista digituen antamiseen. Lupaamme kehittää digitukijoiden osaamista ja digituen käytäntöjä yhdessä toimijoiden kanssa. Lupaamme tukea digitukijoita digituen löydettävyyden ja toimijoiden välisen palveluun ohjauksen kehittämisessä.

Tutustu ja hyödynnä palveluitamme

Vaikutamme viestimällä ja luomalla kumppanuuksia

Lupaamme viestiä kohdennetusti, asiantuntevasti ja laaja-alaisesti ajankohtaisista digituen ilmiöistä ja hyvistä käytännöistä. Lupaamme rakentaa strategisia kumppanuuksia yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa, jotta voimme yhdessä tehdä digituesta vaikuttavampaa. Lupaamme myös kehittää omien palveluidemme vaikuttavuutta ja pitää huolta omasta osaamisestamme.

Toimintamme perustuu verkosto- ja sidosryhmäyhteistyölle. Digituen toimijoiden välinen luottamus ja arvostus ovat työssä olennaisen tärkeitä. Digituen ihmislähtöinen ja tarpeeseen vastaava kehittäminen edellyttää vahvoja kumppanuuksia sekä jatkuvaa vuoropuhelua ja verkostomaista työtä toimijoiden välillä.

Tutustu ja hyödynnä palveluitamme


 

Mitä pidät uusista verkkosivuistamme?

Digituen verkkosivut ovat uudistuneet joulukuussa 2022. Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi siitä, miten onnistuimme. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!


 

Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!