Hyppää sisältöön

Digituen tapahtumat

Järjestämme webinaareja, koulutusta ja tilaisuuksia digituen ja digiosaamisen ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa mukaan!

Julkaisemme sivuillamme myös muita digitukiverkoston hyödyllisiä tapahtumia.  

Digitaitoviikko 20.-26.5.2024

Digitaitoviikko tarjoaa digiosaamisen ja digituen parissa toimiville kiinnostavia sisältöjä ja mahdollisuuden järjestää myös omia teematapahtumia.

Osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Digitaitoviikko järjestettiin viikolla 21 eli 20.-26.5.2024. Viikon teemana oli "Suomi ikääntyy ja monimuotoistuu – digi tukee meitä kaikkia".

Lue lisää Digitaitoviikosta

Taitoja tuen antajalle -webinaarit 

 

Monikulttuurisella ohjausosaamisella vahvistusta perustaitoihin

to 17.10.2024 klo 14.00-15.30


Tervetuloa mukaan Taitoja tuen antajalle -sarjan ”Monikulttuurisella ohjausosaamisella vahvistusta perustaitoihin” -webinaariin to 17.10.2024 klo 14.00-15.30. 
 
Webinaarin tavoitteena on tarjota tietoa aikuisten perustaitojen merkityksestä, taitojen oppimisen mahdollisuuksista sekä siitä, millaisin keinoin ja materiaalin tuella erityisesti digitaitoja voidaan vahvistaa monikulttuurisissa ohjaustilanteissa. Asiantuntijoiden alustuksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. 
 
Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulevien henkilöiden kanssa työskenteleville digitukijoille ja muille ohjaustehtävissä toimiville, jotka työskentelevät luku-, lasku- ja digitaitojen parissa. 
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Asiantuntijoiden alustukset tallennetaan. Suomeksi ja ruotsiksi tekstitetty tallenne julkaistaan verkkosivuillamme tilaisuuden jälkeen. 

 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

 


 

Digituen aamukahvit: Näkyykö telkkarisi jatkossakin? 

to 31.10.2024 klo 8.30-10.00


Tule mukaan kuulemaan mistä televisioiden HD-siirtymässä on kyse ja miten se vaikuttaa arkeemme. 
 
Televisiokanavat siirtyvät HD-lähetyksiin keväästä 2025 alkaen, jolloin Yleisradio lopettaa ns. perustasoisten eli SD-kanavien lähetykset sekä antenni- että kaapeli-tv-verkoissa. Siirtymän jälkeen television katseluun tarvitaan HD-virittimellä varusteltu televisio tai digiboksi. Tule kuulemaan kaikille avoimeen aamukahvitilaisuuteemme, mistä HD-siirtymässä on oikeastaan kyse ja mitä sinun pitäisi siitä tietää. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden rentoon keskusteluun ja kysymysten esittämiseen aiheesta Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin asiantuntijoille.

Tietoa HD-siirtymästä löydät verkkosivuilta https://hdtvopas.fi/fi 
 
Tilaisuuden järjestävät Traficomin HD-siirtymän asiantuntijat ja Digi- ja väestötietoviraston digituen tiimi. Voit ilmoittautumisen yhteydessä lähettää HD-siirtymää koskevia kysymyksiä Traficomin asiantuntijoille. 
 
Tilaisuutta ei tallenneta. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan aamukahveille!

 


Liity mukaan Digituen verkostoon, niin saat tiedon tulevista digituen tapahtumista. 

Lue lisää digituen verkostosta 

 

 

 

Menneet tapahtumat

Julkaisemamme webinaari-tallenteemme löydät mediaserver.fi/digituki-sivulta


Digi- ja väestötietoviraston säännölliset tapahtumat

Webinaarit ovat maksuttomia. Tilaisuudet järjestetään suomeksi ja niiden tallenteet julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi tekstitettyinä.

Digituen valtakunnallinen webinaari

Webinaarisarja kertoo digitukitoimijoille ajankohtaiset uutiset digiosaamisen ilmiöistä ja digituen eri osa-alueista. Webinaarit on tarkoitettu ensijaisesti digituen kehittäjille ja digiosaamisen edistäjille.

Taitoja tuen antajille: Teams-tapaaminen

Järjestämme säännöllisesti webinaarin digitukijoille.  Käsittelemme eri asiakasryhmien huomioimista digituessa ja muita digituen antamiseen liittyviä teemoja. Tapahtumassa on myös aikaa verkoston keskustelulle. 

Digitaitoviikko  

Digitaitoviikko on vuosittain järjestettävä digiosaamisen teemaviikko. Viikon tavoitteena on nostaa esille vaihtuvia, digiosaamisen kannalta ajankohtaisia teemoja.


Järjestätkö tapahtuman, tilaisuuden tai koulutuksen? Julkaisemme digituen kehittämisen tapahtumia tällä sivulla ja jaamme tapahtuman Digituen verkostolle.

Ilmoita oma tapahtuma sivuillemme


Mitä pidät verkkosivuistamme?

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!


 

 

Suomen väkiluku 5 635 667