Hyppää sisältöön

Digituen tapahtumat

Järjestämme webinaareja, koulutusta ja tilaisuuksia digituen ja digiosaamisen ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa mukaan!

Julkaisemme sivuillamme myös muita digitukiverkoston hyödyllisiä tapahtumia.  

Digitaitoviikko 20.-26.5.2024

Digitaitoviikko tarjoaa digiosaamisen ja digituen parissa toimiville kiinnostavia sisältöjä ja mahdollisuuden järjestää myös omia teematapahtumia.

Osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Digitaitoviikko järjestetään viikolla 21 eli 20.-26.5.2024. Viikon teemana on "Suomi ikääntyy ja monimuotoistuu – digi tukee meitä kaikkia".

Lue lisää Digitaitoviikosta

Taitoja tuen antajalle -webinaari 18.4.2024 klo 14.00-15.30

Puolesta asioinnin mahdollisuudet - mitä digitukijan kannattaa tietää aiheesta?

Asioiden hoitaminen toisen henkilön puolesta tulee kyseeseen silloin, kun henkilö sairastuu, vammautuu tai ei muista syistä johtuen voi itse hoitaa omia asioitaan. Moni meistä on digituen tilanteissa kohdannut puolesta asiointiin liittyviä kysymyksiä ja pohtinut mitä asioita toisen puolesta voi hoitaa, millaisia lupia se edellyttää ja miten puolesta asiointi käytännössä tapahtuu?

Tule mukaan webinaariimme kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta! Digi- ja väestötietoviraston asiantuntijat esittelevät puolesta asioinnin mahdollisuuksia. 

  • Sanna Suomalainen-Ajanko kertoo mistä avustetussa valtuuttamisessa on kyse.  
  • Suvi Malinen esittelee edunvalvontavaltuutuksen sekä miten ja milloin sitä kannattaa hyödyntää. 

Tilaisuuden tavoitteena on tarjota osallistujille tietoa puolesta asioinnin mahdollisuuksista. Asiantuntijoiden alustuksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. Voit halutessasi lähettää kysymyksiä jo ennakkoon osoitteeseen digituki @dvv.fi 

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Asiantuntijoiden alustukset tallennetaan. Suomeksi ja ruotsiksi tekstitetty tallenne julkaistaan verkkosivuillamme tilaisuuden jälkeen. 

 

Ilmoittauduthan webinaariin tästä

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin lähempänä ajankohtaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Vinkki! Tältä videolta voit katsoa jo ennakkoon vaihtoehtoja toisen puolesta asiointiin.  Edunvalvontavaltuutus, Suomi.fi-valtuudet ja edunvalvonta | 3 tapaa hoitaa asioita toisen puolesta

Linkki avautuu uuteen välilehteen. Videon pituus on 9 min 29 s.

 

 

Menneet tapahtumat

Julkaisemamme webinaari-tallenteemme löydät mediaserver.fi/digituki-sivulta


Digi- ja väestötietoviraston säännölliset tapahtumat

Webinaarit ovat maksuttomia. Tilaisuudet järjestetään suomeksi ja niiden tallenteet julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi tekstitettyinä.

Digituen valtakunnallinen webinaari

Webinaarisarja kertoo digitukitoimijoille ajankohtaiset uutiset digiosaamisen ilmiöistä ja digituen eri osa-alueista. Webinaarit on tarkoitettu ensijaisesti digituen kehittäjille ja digiosaamisen edistäjille.

Taitoja tuen antajille: Teams-tapaaminen

Järjestämme säännöllisesti webinaarin digitukijoille.  Käsittelemme eri asiakasryhmien huomioimista digituessa ja muita digituen antamiseen liittyviä teemoja. Tapahtumassa on myös aikaa verkoston keskustelulle. 

Digitaitoviikko  

Digitaitoviikko on vuosittain järjestettävä digiosaamisen teemaviikko. Viikon tavoitteena on nostaa esille vaihtuvia, digiosaamisen kannalta ajankohtaisia teemoja.


Järjestätkö tapahtuman, tilaisuuden tai koulutuksen? Julkaisemme digituen kehittämisen tapahtumia tällä sivulla ja jaamme tapahtuman Digituen verkostolle.

Ilmoita oma tapahtuma sivuillemme


Mitä pidät verkkosivuistamme?

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!


 

 

Suomen väkiluku 5 627 124