Digituen tapahtumat

Tältä sivulta saat kootusti tietoa Digi- ja väestötietoviraston järjestämistä digituen tapahtumista.

Digituen verkostotapahtumat

Digituen verkostotapahtumat tarjoavat digituen verkostolle ajankohtaisia digituen kehittämiseen ja digitalisaatioon liittyviä esityksiä ja puheenvuoroja. Tapahtumia järjestetään 4-6 kertaa vuodessa. Tapahtumiin on vapaa pääsy kaikilla digituen toimijoilla.

Verkostotapahtumista julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi tekstitetty tallenne noin 2 viikon kuluessa lähetyksestä. Jokaisen tapahtuman yhteydessä osallistujilta kerätään palaute ja ehdotuksia tapahtumien sisällöiksi.

Taitoja tuen antajalle -webinaarit

Digi- ja väestötietovirasto järjestää jokaisen kuukauden neljäntenä torstaina klo 14.00-15.30 webinaarin digitukijoille. Webinaarit käsittelevät eri asiakasryhmien huomioimista digituessa ja muita digituen antamiseen liittyviä teemoja.

Webinaarit ovat maksuttomia. Tilaisuudet järjestetään suomeksi ja niiden tallenteet julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi tekstitettyinä.

Katso tarkemmat tiedot tältä sivulta.


Taitoja tuen antajalle -webinaari:

Toisen puolesta asiointi - miten hyödynnät Suomi.fi-valtuuksia?

22.9.2022 klo 14.00-15.30

Mitä tarkoittaa puolesta asiointi ja miten se käytännössä toteutetaan? Entä mitä tarkoittavat Suomi.fi-valtuudet ja miten niitä voidaan puolesta asioinnissa hyödyntää?

Tässä tilaisuudessa Digi- ja väestötietoviraston asiantuntijat kertovat mistä puolesta asioinnissa ja valtuuksissa on kyse. Tilaisuudessa keskitytään erityisesti tilanteisiin, joissa ihmiset eivät itse voi kirjautua sähköisiin palveluihin ja tarvitsevat virkailijan apua valtuuksien antamiseen.

Webinaarissa on asiantuntijoiden alustuksen lisäksi varattu runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle. 

Webinaari järjestetään Teamsissa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Liity mukaan webinaariin

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Oppimispiirissä jaetaan kuntien kokemuksia digituesta ja digiturvasta

Digi- ja väestötietoviraston digituki järjestää syksyllä kuntien hallinnolle suunnatun oppimispiirin.

Tavoitteena on digituen järjestämistä ja digitaitojen edistämistä koskevien hyvien käytäntöjen ja kokemusten jakaminen kuntien kesken. Tällä kertaa oppimispiirin teemana on digitukijoiden digiturvaosaaminen. Vinkkaa mukaan oman kuntasi edustaja!

Oppimispiiri kokoontuu ti 27.9., ti 4.10., to 27.10. ja ti 8.11.2022 klo 14-16.

Oppimispiiriin mahtuu mukaan 10 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.9.2022!

Ilmoittautuminen on päättynyt.