Tervetuloa mukaan Digitaitoviikolle 2024! 


Hyvä digitalisaatiotoimija, tervetuloa mukaan Digitaitoviikolle 20.–26.5.2024! Digitaitoviikolla keskustelemme erityisesti ikääntyvän ikääntyvän ja monimuotoistuvan Suomen digitalisaatiokehityksestä, digitaidoista ja digituen tarpeista. Toivotamme kaikki julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiot sekä yritykset lämpimästi tervetulleeksi kuuntelemaan aiheesta käytävää keskustelua ja osallistumaan siihen Digitaitoviikon aikana.

Digitaitoviikon aikana etsimme vastauksia tärkeisiin digitaaliseen arkeen ja yhteiskuntaan liittyviin kysymyksiin: Millaista digitaalinen arki on monimuotoistuvassa ja ikääntyvässä Suomessa? Minkälaisia ovat digipalvelujen nykyiset ja tulevat käyttäjät? Mitä he osaavat ja missä asioissa he tarvitsevat apua? Miten fyysiset rajoitteet, kokemukset ja sosiaalinen ympäristö vaikuttavat digitaalisten palveluiden käyttöön erilaisilla ihmisillä? 

Digitaitoviikko tarjoaa digiosaamisen ja digituen parissa toimiville kiinnostavia sisältöjä ja mahdollisuuden järjestää myös omia teematapahtumia. Digitaitoviikolla jaetaan toista kertaa Digitukiteko-tunnustus, joka tekee näkyväksi digituen kehittämisen hyviä käytänteitä. 

Tutustu Digitaitoviikon ohjelmaan osoitteessa dvv.fi/digitaitoviikko ja liity mukaan tapahtumaan seuraavilla tavoilla: 
•    Jakakaa tietoa Digitaitoviikosta omilla kanavillanne. Voitte käyttää tältä sivulta sosiaalisen median kuvakkeita julkaisuissa tai lisätä aiheesta kertovan bannerin verkkosivuillenne.
•    Liittykää Digitaitoviikon Linkedin-tapahtumaan ja kutsukaa mukaan aiheesta kiinnostuneita toimijoita verkostoistanne. 
•    Järjestäkää omaa ohjelmaa Digitaitoviikolla ja ilmoittakaa ohjelmanne osaksi Digitaitoviikkoa.
•    Kutsukaa henkilöstönne mukaan tapahtumaan ja osallistukaa keskusteluun sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Digitaitoviikko.  

Varmistetaan yhdessä, että tärkeä aihe tavoittaa mahdollisimman monet ja jättää jäljen! 

Digitaitoviikon somejakokuvat: 

LinkedIn1080 x 1080 px:

LinkedIn 1200 x 627 px: 

Instagram 1080 x 1080: 

X 1600 x 900 px: 

Facebook 1200 x 1200 px: 

Vesileima puhekupla: 

Vesileima pallo: