Meille töihin

Digi- ja väestötietovirastossa rakennamme sujuvaa Suomea. Tavoitteenamme on digitaalinen yhteiskunta, jossa arjen asiat voi hoitaa helposti ja turvallisesti.

Meillä pääset kehittämään palveluita julkisille ja yksityisille organisaatioille, jotka varmistavat yhteiskunnan luotettavan toiminnan. Rakennamme rohkeasti uusia, turvallisia digiratkaisuja, jotta arjen asiointi olisi sujuvaa. Lisäksi työskentelemme inhimillisten asioiden parissa, sillä olemme mukana monissa ihmisen elämän eri vaiheissa.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava, näkemyksellinen ja haluttu kumppani. Olemme aktiivisia verkostoyhteistyössä ja kannustamme virkamiehiämme osallistumaan ja vaikuttamaan julkiseen keskusteluun.

Panostamme vahvasti henkilöstömme ura- ja koulutusmahdollisuuksiin sekä työn ja viraston toimintatapojen kehittämiseen. Rakkausvirastona tiedämme, että ihmisillä on elämää myös työpaikan ulkopuolella. Siksi joustamme ihmisten elämäntilanteiden mukaan, huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tarjoamme elämänmakuista arkea tukevat henkilöstöedut.

Virastossamme työskentelee noin 1000 työntekijää yli 30:lla paikkakunnalla ympäri Suomea. Jokainen meistä tekee merkityksellistä työtä koko yhteiskunnan hyväksi. Rakkausvirastona arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Meillä työskentelee eri ikäisiä ammattilaisia kymmenillä eri koulutuksilla. Toivomme jatkossakin työyhteisöön uusia työkavereita erilaisista taustoista.

Virasto työpaikkana

Meidän tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi virastoksi. Suomessa on jo maailman paras hallinto, joten olemme hyvää vauhtia matkalla kohti tavoitettamme. Toimimme moderneissa työympäristöissä ja käytössämme ovat nykyaikaiset ja jatkuvasti kehittyvät työvälineet, jotka mahdollistavat työskentelyn monet muodot.

Uskomme siihen, että jokainen työntekijä haluaa tehdä hyvää ja tuloksekasta työtä. Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on mahdollisimman hyvät olosuhteet tehdä töitä, kehittää vastuullaan olevia palveluita sekä kehittyä ammattilaisina. Tiedämme myös, että ihmisillä on elämää työpaikan ulkopuolellakin. Siksi joustamme ihmisten elämäntilanteen mukaan. Työtehtävästä riippuen esimerkiksi hybridityöskentely on laajasti käytössä.

Työtehtävät

Digi- ja väestötietovirastossa asiantuntijatehtävämme tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää sekä kehittää osaamistasi. Haluamme, että viihdyt meillä ja siksi työtehtävämme ovatkin mielenkiintoisia, vastuullisia sekä itsenäisiä.

Työnantajana tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan digitaalisten palveluiden sekä elämäntilannelähtöisten palveluiden kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.  Virastossa työskennellään esimerkiksi henkilö- ja organisaatioasiakkaiden parissa, mutta myös yhteiskunnallisissa kehittämisprojekteissa sekä digitalisaation edistämiseen liittyvissä hankkeissa. Yhteistä meille kaikille on tavoite edistää sujuvampaa Suomea.

Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi seuraaviin aihealueisiin: