Hyppää sisältöön

Digitaitoviikko

Digitaitoviikko on vuosittain järjestettävä digiosaamisen teemaviikko. Viikon tavoitteena on kiinnittää huomiota vaihtuviin, digiosaamisen kannalta ajankohtaisiin teemoihin.

Tervetuloa mukaan Digitaitoviikolle!

Digitaitoviikko tarjoaa digiosaamisen ja digituen parissa toimiville kiinnostavia sisältöjä ja mahdollisuuden järjestää myös omia teematapahtumia.

Digitaitoviikko järjestetään seuraavan kerran 8.-12.5.2023.

Tutustu aikaisempien Digitaitoviikkojen sisältöihin:


Digitaitoviikko 2022

Kansalaisten puutteet digitaidoissa voivat hidastaa tai jopa pysäyttää suomalaisen yhteiskunnan kehityksen. Yhdenvertainen digitaalinen tulevaisuus edellyttää jokaisen organisaation ja tahon osallistumista digitaitojen kehitystyöhön – ja tämä työ on syytä käynnistää välittömästä.  

Viikolla pureudumme syvemmin suomalaisten digitaitojen tilaan ja osaamisen kehittämiseen. Keskustelemme, miten osaamisella on vaikutus koko Suomen kilpailukykyyn nyt ja tulevaisuudessa, ja mitä yhteiskunnan eri sektoreilla tule tehdä taitojen kasvattamiseksi.

Kolmipäiväinen liveohjelma keskiviikosta perjantaihin rakentuu ajankohtaisista ohjelmavieraista, eri alojen paneelikeskusteluita sekä arkisista esimerkeistäkin.

Tutustu viikon ohjelmaan

Katso Digitaitoviikon tallenteet


Digitukiviikko 2021

Vuoden 2021 Digitukiviikolla tarkasteltiin digitaitojen merkitystä kansalaistaitoina, puhuttiin laadukkaista digipalveluista, erilaisista digin käyttäjistä ja tulevaisuuden digitaidoista.

Tutustu Digitukiviikon ohjelmaan

Katso Digitukiviikon tallenteet


 

Mitä pidät uusista verkkosivuistamme?

Digituen verkkosivut ovat uudistuneet joulukuussa 2022. Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi siitä, miten onnistuimme. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!