Tervetuloa Digitaitoviikolle!

Digitaitoviikko tarjoaa digiosaamisen ja digituen parissa toimiville kiinnostavia sisältöjä ja mahdollisuuden järjestää myös omia teematapahtumia.

Osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Digitaitoviikko järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2024.


Tutustu aikaisempien Digitaitoviikkojen sisältöihin


Digitaitoviikko 2023

Viikon teemana oli "Digirohkeutta organisaatioiden ja ihmisten yhteistyöllä". 

Digitaitoviikon aikana keskustelimme siitä, miten voimme yhdessä rakentaa digirohkeaa Suomea ja mahdollistaa omannäköisen digitaalisen arjen meistä jokaiselle. Tämä onnistuu vain organisaatioiden ja ihmisten yhteistyöllä. 

Tutustu viikon ohjelmaan
Katso Digitaitoviikon tallenteet


Digitaitoviikko 2022

Kansalaisten puutteet digitaidoissa voivat hidastaa tai jopa pysäyttää suomalaisen yhteiskunnan kehityksen. Yhdenvertainen digitaalinen tulevaisuus edellyttää jokaisen organisaation ja tahon osallistumista digitaitojen kehitystyöhön – ja tämä työ on syytä käynnistää välittömästi.  

Viikolla pureuduimme syvemmin suomalaisten digitaitojen tilaan ja osaamisen kehittämiseen. Keskustelimme, miten osaaminen vaikuttaa koko Suomen kilpailukykyyn nyt ja tulevaisuudessa, ja mitä yhteiskunnan eri sektoreilla pitää tehdä taitojen lisäämiseksi.

Tutustu viikon ohjelmaan
Katso Digitaitoviikon tallenteet


Digitukiviikko 2021

Vuoden 2021 Digitukiviikolla tarkasteltiin digitaitojen merkitystä kansalaistaitoina, puhuttiin laadukkaista digipalveluista, erilaisista digin käyttäjistä ja tulevaisuuden digitaidoista.

Tutustu Digitukiviikon ohjelmaan 
Katso Digitukiviikon tallenteet