Harjoittelijaksi Digi- ja väestötietovirastoon

Digi- ja väestötietovirasto tarjoaa vuosittain useita harjoittelupaikkoja korkeakouluopiskelijoille. Meillä kasvat ja kehityt oman alasi ammattilaiseksi yli 900 osaajan moniammatillisessa työyhteisössä.  Digi- ja väestötietoviraston harjoittelija-Valo

 

Meiltä löytyy harjoittelupaikkoja useille eri alojen opiskelijoille! Harjoittelijamme työskentelevät kymmenissä erilaisissa työtehtävissä: asiakaspalvelussa, väestötietojärjestelmän tietojenluovutuksen sekä julkisen notaarin, holhoustoimen ja vihkimisen avustavissa tehtävissä. Harjoittelijoita on myös digitaalisten palvelujen kehittämisen tehtävissä sekä viestinnän, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon puolella. Parhaiten joukkoomme sopivat oma-aloitteiset tulevaisuuden kyvyt, joilla on halu oppia ja tehdä Suomesta sujuvampi.

Harjoittelujaksomme ovat pääasiassa kolmen kuukauden pituisia ja ajoittuvat kesäkauteen. Harjoittelu on meillä aina palkallinen. Toimimme yli 30:lla paikkakunnalla, joten myös harjoittelupaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea! 

Miksi hakisin harjoitteluun Digi- ja väestötietovirastoon?

Digi- ja väestötietovirastossa rakennamme digitaalista yhteiskuntaa, jossa arjen asiat voi hoitaa helposti ja turvallisesti. Harjoittelijana olet sujuvan Suomen rakentamisen ytimessä; pääset tuomaan oman alasi tuoreimman tuulet osaksi kehitysprosessia ja jättämään kädenjälkesi huomisen yhteiskuntaan.

Harjoittelijamme pääsevät vaikuttamaan omiin työtehtäviinsä ja osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin sekä työpajoihin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja kannustamme heitä jakamaan omia ajatuksiaan sekä huomioitaan – tavoitteemme on tehdä harjoittelujaksosta antoisa meille molemmille.

Lue lisää Digi- ja väestötietovirastosta työnantajana. Tutustu myös Usein kysytyt kysymykset-osioon, johon on kerätty vastaukset kaikkiin harjoitteluun liittyviin kysymyksiin! 

Miten haen harjoitteluun Digi- ja väestötietovirastoon?

Palkkaamme vuosittain kymmeniä harjoittelijoita useisiin erilaisiin tehtäviin. Lue lisää erilaisista harjoittelutehtävistä Harjoittelutarinat-sivulla! 

Kaikki harjoittelupaikkamme julkaistaan ja niitä haetaan valtion yhteisellä rekrytointisivulla valtiolle.fi'ssä. 

Katso harjoittelupaikat valtiolle.fi:stä