Digitukiteko-tunnustus


Digitukiteko-tunnustus on vuosittain jaettava tunnustus digituen ja digiosaamisen oivaltavasta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Digitukiteko-tunnustuksen voi saada yksittäinen henkilö, työryhmä, organisaatio tai hanke. Tunnustus jaetaan vuonna 2023 ensimmäistä kertaa.

Digitukiteko-tunnustus jaetaan Digitaitoviikolla perjantaina 12.5.2023 Helsingissä.

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua joko etänä tai paikan päällä. Digitukiteko-tunnustus on osa Digi- ja väestötietoviraston valtakunnallista digituen kehittämistä. Tunnustuksen saajan valitsee digituen ja digiosaamisen ammattilaisista muodostuva vuosittain vaihtuva raati. 
 

Hyvän digitukiteon piirteet

Tällainen on tunnustuksen arvoinen digitukiteko vuonna 2023:

  • Tunnustuksen saaja on toiminnallaan kehittänyt digituen tai digiosaamisen sisältöjä asiakaslähtöisesti ja oivaltavasti. 
  • Tunnustuksen saajan ansiosta digitukea tarvitsevien ihmisten on helpompi toimia ja osallistua digitaaliseen yhteiskuntaan. 
  • Vuosittain vaihtuva kriteeri on tänä vuonna digirohkeus: tunnustuksen saaja on omassa työssään toiminut digirohkeasti. Digirohkeuden mahdollistavat opettelun salliva toimintaympäristö, positiiviset kokemukset omasta kyvystä oppia ja osata, palveluiden ja laitteiden ihmislähtöisyys sekä avun saaminen nopeasti ja ymmärtäväisesti.
  • Tunnustuksen voi saada yksittäinen henkilö, työryhmä, organisaatio tai hanke.
     

Kenestä vuoden 2023 Digitukiteko-tunnustuksen saaja? 

Kerro meille, kenelle Digitukiteko-tunnustus pitäisi mielestäsi antaa tänä vuonna.
Ehdotuksia Digitukiteko-tunnustuksen saajaksi otetaan vastaan 10.3 - 14.4.2023.
Ilmoita meille oma ehdokkaasi lomakkeen avulla.


Tietoja lomakkeesta ja tietojen käsittelystä

Tämän lomakkeen tietoja käytetään digituen kehittämisessä, digituen tietosuojaseloste. Jos lomakkeen täyttämisessä tulee vastaan teknisiä ongelmia, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen [email protected]