Digiturvallinen elämä -koulutukset ja -peli

Digiturvallinen elämä -koulutuskokonaisuuden avulla opit toimimaan turvallisesti digimaailmassa. Kokonaisuuteen sisältyvät verkkokoulutukset, mobiilipeli ja lyhyet videot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Digiturvallinen elämä -kokonaisuus sisältää verkkokoulutuksia organisaatioiden johdolle, digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille ja organisaatioiden koko henkilöstölle. Koulutuksia täydentää mobiilipeli, jonka avulla digiturvataitoja voi harjoitella arkisissa tilanteissa. Uusin lisäys on videosarja, joka tarjoaa nopeita täsmäiskuja oppimisen tueksi.

Organisaatiot voivat käyttää kokonaisuutta henkilöstönsä perehdyttämiseen. Digiturvallinen elämä -kokonaisuus on organisaatiolle yksi keino huolehtia siitä, että henkilöstöllä on tarvittavat digiturvallisuuden perustaidot. Kun perusosaaminen on kunnossa, voi organisaatio keskittyä tarjoamaan henkilöstöllenne ohjeistusta ja koulutusta organisaation omista digiturvan toimintatavoista ja prosesseista.

 

Lue lisää ja ota käyttöön Digiturvallinen elämä -kokonaisuus

Tietosuoja

Digiturvallinen elämä -peli on tietoturva-auditoitu. Peli ei muodosta internet-yhteyksiä eikä vaadi laitteelta oikeuksia. Peli ei kerää henkilötietoja.