Digiturvallinen elämä -koulutuskokonaisuus

Digiturvallinen elämä -koulutuskokonaisuuden avulla opit toimimaan turvallisesti digimaailmassa. Kokonaisuuteen sisältyy mobiilipeli, verkkokoulutuksia ja lyhyitä videoita, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Digiturvallinen elämä -kokonaisuus sisältää verkkokoulutuksia organisaatioiden johdolle, digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille ja organisaatioiden koko henkilöstölle. Koulutuksia täydentää mobiilipeli, jonka avulla digiturvataitoja voi harjoitella arkisissa tilanteissa. Lyhyiden videoiden sarja tarjoaa nopeita täsmäiskuja oppimisen tueksi.

Organisaatiot voivat käyttää kokonaisuutta myös henkilöstönsä perehdyttämiseen. Digiturvallinen elämä -kokonaisuus on organisaatiolle yksi keino huolehtia siitä, että henkilöstöllä on tarvittavat digiturvallisuuden perustaidot. Kun perusosaaminen on kunnossa, voi organisaatio keskittyä tarjoamaan henkilöstölleen ohjeistusta ja koulutusta organisaation omista digiturvan toimintatavoista ja prosesseista.

 

Tietokoneen näytöllä videoneuvottelu ja chat avoinna

Tervetuloa Digiturvaviikolle 25.–29.9.2023

Digiturvaviikko on virtuaalinen teemaviikko, joka tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille ja aivan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arjen ja kodin digiturvasta. Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton.

Tänä vuonna Digiturvaviikon teema on: Digirohkeus ei ole uhkarohkeutta! Luvassa on viikon täydeltä käytännöllisiä vinkkejä ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Tutustu ohjelmaan

Lue lisää ja ota käyttöön Digiturvallinen elämä -kokonaisuus

Yhteystietomme

Voit kysyä meiltä lisätietoja sähköpostilla osoitteesta [email protected]