Digiturvallinen elämä

Digiturvallinen elämä -verkkokoulutuskokonaisuuden valmentaudut toimimaan turvallisesti digitaalisen maailman uhkatilanteissa. Koulutuskokonaisuus on suunnattu henkilöstölle, asiantuntijoille ja johdolle. Jatkossa koulutuksia tuotetaan myös kansalaisille ja asukkaille.

Koulutukset asiantuntijoille ja johdolle

Häiriötilanteen voi aiheuttaa niin luonnonilmiö, verkkohyökkäys, pandemia, sähkökatko kuin inhimillinen erehdys. Koulutuksessa paneudutaan erityisesti toiminnan jatkuvuuden ja häiriötilanteiden hallintaan sekä käsitellään tilanteeseen liittyvää viestintää erityisesti johdon näkökulmasta. Koulutus on tarkoitettu organisaatioiden johtajille, digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille sekä palvelujen ja prosessien vastuuhenkilöille.

Turvaa digitaalinen toiminta häiriötilanteissa -koulutus eOppivassa

Koulutukset henkilöstölle

Digitaalinen turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia. Tässä johdantokoulutuksessa opit toimimaan turvallisesti digimaailmassa. Tunnistat työskentelyyn liittyvät uhkat ja osaat hallita niistä syntyviä riskejä. Opit myös hyödyntämään digimaailman mahdollisuuksia. Digiturvallinen työelämä on ensimmäinen osa laajemmasta digitaalisen turvallisuuden koulutuskokonaisuudesta.

Digiturvallinen työelämä -koulutus eOppivassa

Tiedätkö, miten digitaalisissa ympäristöissä työskennellään turvallisesti? Se on oikeastaan aika yksinkertaista: Luokittele tiedot ja valitse niiden käsittelyyn oikeat tilat ja työvälineet! Tässä koulutuksessa syvennymme tiedon eri tyyppeihin sekä siihen, millaisissa tiloissa ja millaisilla työvälineillä erilaisia tietoja voi käsitellä. Käytämme esimerkkinä sosiaalista mediaa ja sitä, miten somessa viestitään turvallisesti. Toimi turvallisesti digimaailmassa on toinen osa laajemmasta digitaalisen turvallisuuden koulutuskokonaisuudesta.

Toimi turvallisesti digimaailmassa -koulutus eOppivassa


Ladattavat materiaalit

Lataa tästä maksutta Digiturvallinen elämä -julisteet organisaatiosi käyttöön.

Lataa tulostettava juliste: Salasana

Lataa tulostettava juliste: Huijausviesti