Yleistiedoksianto

Jos päätös ei enää ole nähtävillä verkkosivuilla tai tahdot lisätietoja sinua koskevasta päätöksestä, voit pyytää sitä kirjaamostamme

Tiedoksiannot

DVV ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Evelina Kuleba koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 29.6.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 23.5.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Alexy Antonio Bernard Ramet koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 8.6.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 2.5.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Rémi Claude Marie Belloir koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 8.6.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 2.5.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Dianne Jans koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 8.6.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 2.5.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Anna Parshukova koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 5.6.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 28.4.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Yaasin Terzo koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 4.5.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 28.3.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Polakova Jaroslavna koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 30.03.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 21.02.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Aleksandra Petrovic koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 7.3.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 7.2.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.


Digi- ja väestötietovirasto (DVV) ilmoittaa yleistiedoksiantona, että DVV on tehnyt henkilöä Safronov Aleksandr koskevan päätöksen, jota ei ole voitu saattaa asianosaisen tietoon muulla tavoin. Rekisteröintipäätös on nähtävänä 17.02.2023 saakka DVV:n kirjaamossa. Ilmoitus on julkaistu 09.01.2023. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa valittaa päätöksestä. Tämä yleistiedoksianto on nähtävillä DVV:n verkkosivuilla vähintään 30+7 päivää, jonka jälkeen se poistetaan sivuilta.