Suomi.fi-palvelut

Suomi.fi-palvelujen avulla organisaatiot voivat toteuttaa parempia sähköisiä palveluita sekä tuoda tietonsa ja tarjontansa käyttäjien saataville helposti ja luotettavasti.

Suomi.fi-palvelut tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi sähköiseen tunnistamiseen, toisen puolesta asiointiin sekä digitaaliseen viestintään. Osaa palveluista voivat käyttää vain julkishallinnon organisaatiot, osan voivat ottaa käyttöön myös yksityiset organisaatiot

Kansalaisille kokonaisuus näkyy Suomi.fi-verkkopalveluna. Se kokoaa yhteen osoitteeseen kansalaiselle ja yritykselle suunnattua tietoa ja palveluja julkisen hallinnon palveluista. Palvelusta löytyy esimerkiksi viranomaisten sähköiset palvelut, lomakkeet ja julkishallinnon palvelutarjonta. Suomi.fi-verkkopalvelussa kansalainen tai yritys voi myös valtuuttaa toisen asioimaan puolestaan ja viestiä sähköisesti viranomaisten kanssa. Suomi.fi-verkkopalvelun taustalla toimii kuitenkin useita palveluja, joista palvelukokonaisuus muodostuu.

Palveluiden käyttöönoton voitte aloittaa Suomi.fi-palveluhallinnassa. 

Siirry Suomi.fi-palveluhallintaan

Palvelussamme on ruuhkaa 

Organisaatioasiakkaiden asiakaspalvelu ja Katso-palvelun päättymiseen liittyvien valtuushakemusten käsittely on tällä hetkellä ruuhkautunut.

Valtuushakemusten käsittelyaika on tällä hetkellä keskimäärin neljä viikkoa hakemuksen saapumisesta. Jos olet lähettänyt valtuushakemuksen sähköisesti, voit tarkistaa hakemuksesi tilan kirjautumalla virkailijavaltuuttamispalveluun. Valtuushakemukseen liittyvät tiedustelut kannattaa tällä hetkellä lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Ethän soita kysyäksesi hakemuksesi tilaa.

Pahoittelemme tilannetta!

Etsitkö tietoa Katso-palvelun päättymisestä?

Koska asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, kannattaa tutustua myös, Katso-asioissa neuvovaan sivuumme: 

Siirry Katsosta - ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin