Päivityspalvelut yrityksille ja yhteisöille

Yksityiset yritykset ja yhteisöt voivat pitää asiakasrekisterinsä ajan tasalla väestötietojärjestelmän tietojen avulla. Tietoja tarjotaan yksityisille toimijoille Digi- ja väestötietoviraston yhteistyökumppaneiden kautta.

Päivityspalvelun avulla yritykset ja yhteisöt voivat päivittää asiakasrekisterinsä kertapäivityksenä tai pitää ajantasaisena jatkuvalla päivityksellä. Asiakasrekisteriin voidaan päivittää väestötietojärjestelmästä esimerkiksi muuttuneet nimet ja osoitteet sekä merkitä mahdollinen kuolintieto. Yritysten ja yhteisöjen asiakasrekisterien päivityspalvelut tilataan suoraan Digi- ja väestötietoviraston yhteistyökumppaneilta.

Päivityspalveluiden tilaaminen käyttö vaatii Digi- ja väestötietoviraston myöntämää tietolupaa ja organisaation sitoutumista luvan ehtoihin. Yhteistyökumppanit hakevat tarvittavaa tietolupaa Digi- ja väestötietovirastolta asiakkaan puolesta valtakirjan avulla.

Toimikaa näin

Yrityksille ja yhteisöille päivityspalvelut toimittavat Digi- ja väestötietoviraston yhteistyökumppanit. Yhteistyökumppaneilta saatte lisätietoa mm. palveluiden hinnastosta.

Bisnode Marketing Oy
PL 136
00521 HELSINKI
Inka-Maria Honkanen
050 424 9950
[email protected]

Posti Oy
PL 7
00011 Posti
Elisa Laukkanen
050 309 5161
[email protected]

Lisätietoja

Käsittelyaika

Yritysten ja yhteisöjen tietolupahakemukset käsitellään noin viidessä päivässä. Digi- ja väestötietoviraston yhteistyökumppanit toimittavat teille tilaamanne tiedot.

Katso myös

Huomioikaa, että väestötietojärjestelmän tiedot eivät ole julkisia. Tutustukaa lisää: