Muuttoilmoitus

Ilmoita muutosta meille aina, kun  

Huomaa, että yllä olevat kohdat ovat linkkejä eri sivuillemme, joista löydät oikean muuttoilmoituksen tilanteeseesi. 

Jos muutat Suomesta toiseen Pohjoismaahan tai toisesta Pohjoismaasta Suomeen, ilmoita asiasta meille muutto Pohjoismaiden välillä -sivun ohjeilla. 

Voit ilmoittaa yhdellä ilmoituksella osoitetietosi sekä ylläpitämäämme väestötietojärjestelmään että halutessasi myös Postin osoitetietojärjestelmään. 

Tee muuttoilmoitus aikaisintaan kuukautta ennen muuttopäivää tai viimeistään viikon kuluttua muutosta. Tee ilmoitus ajoissa ennen muuttoa, jotta tietosi päivittyvät mahdollisimman nopeasti väestötietojärjestelmään ja postisi kulkuun ei tule katkoksia. 

Muuttoilmoituksen esto

Voit tehdä myös muuttoilmoituksen eston Tarkasta omat henkilötietosi -palvelussamme. Tällöin kukaan ei voi tehdä muuttoilmoitusta puolestasi. Lue muuttoilmoituksen estosta lisää sivuiltamme

Asunnon ylimääräinen asukas

Jos asuntoosi on rekisteröity ylimääräinen asukas, voit ilmoittaa siitä meille ilmoitus ylimääräisestä asukkaasta -lomakkeella.

Käsittelyajat

Muuttoilmoitus

Ylimääräisen asukkaan poistaminen asunnon rekisteristä

  •  1 kuukausi. 

Yhteystietomme 

Palvelunumero

Puhelinnumero 0295 539 225 

Puhelinpalveluaika arkisin kello 9–12

Sähköposti

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Käytä sähköpostin lähettämiseen DVV:n turvapostia, jotta tietosi liikkuvat salatusti. Valitse turvapostissa vastaanottajaksi [email protected]. Muista kertoa viestissäsi koko nimesi ja syntymäaikasi. 

Lähetä sähköposti turvapostina

Voit hoitaa näitä asioita:

  • muuttoihin ja kotikuntaan liittyvät tiedustelut

Palvelupaikat 

DVV:n palvelupaikkojen osoitteet