Hyppää sisältöön

Muualla tutkittua

Olemme koonneet tälle sivulle eri toimijoiden tuottamia, digitalisaatiosta sekä digiosaamista sivuavia tutkimuksia ja julkaisuja.

Tutkimukset ja kartoitukset

  • Sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminta, toimintaedellytykset, toimintaympäristöt ja niiden muutokset: Järjestöbarometri (SOSTE)
  • Seurantatietoa eri ikäisten lasten ja nuorten hyvinvoinnista, terveydestä, koulunkäynnistä ja opiskelusta, osallisuudesta sekä avun saamisesta ja palveluista: Kouluterveyskysely (THL)
  • Kilpailukyvyn globaali vertailu ja julkaisuja: IMD World Competitiveness (IMD)
  • Suomalaisen järjestökentän kehitys digitalisaation hyödyntämiseen, digiosaamiseen, viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyen: Järjestödigi (Vitec Avoine Oy; TIEKE ry; Viestintä-Piritta Oy)

Tilastot


 

Ehdota uutta julkaisua tälle sivulle!

Kokoamme tälle sivulle hyviä ja laadukkaita materiaaleja digituen antamisen ja kehittämisen tueksi. Toistaiseksi sivulla on julkaistu aiemmin Digituen Suomidigissä julkaistua materiaalia.

Tarkastamme ehdotetut materiaalit ennen julkaisemista. Kehitämme tällä hetkellä materiaalien julkaisukriteereitä yhdessä digituen toimijoiden kanssa. Lisäämme julkaisukriteerit tälle sivulle niiden valmistuttua. 

Ehdota julkaisua

Tutkimusten julkaisukriteerit (tulossa) 


Mitä pidät uusista verkkosivuistamme?

Digituen verkkosivut ovat uudistuneet joulukuussa 2022. Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi siitä, miten onnistuimme. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!