Hyppää sisältöön

Digituen antajalle

Digitukijat tarvitsevat monenlaista osaamista, jotta he voivat parhaalla mahdollisella tavalla tukea asiakkaitaan. Digitukijoilla on käytettävissä paljon koulutuksia ja oppimateriaaleja, joiden avulla he voivat kehittää omaa osaamistaan ajasta ja paikasta riippumatta.

​​​​​​

Tule mukaan digituen verkostoon

Suosituimmat oppi- ja tukimateriaalit 

Digitukijan tarvitsema osaaminen

Olemme koonneet digitukijan osaamisen kehittämisen tueksi koulutuksia ja oppimateriaaleja peruskoulutukseksi ja perusosaamista syventäväksi oppimateriaaliksi.

 


Digituen järjestäminen kunnissa

Olemme keränneet kuntien digitukeen liittyvät tukimatriaalit yhdelle sivulle. Haluamme vahvistaa kuntien valmiuksia järjestää digitukea ja kehittää digituen antajien osaamista.

Tutustu digitukeen kunnissa


Hyvät aineistot kiertoon

Tutustu ja ota käyttöösi laadukkaita digituen hyviä käytäntöjä sekä oppi- ja tukimateriaaleja. Materiaalit on eri digituen toimijoiden tuottamia.

Tutustu digituen aineistopankkiin


Testaa oma digiprofiilisi!

Jokainen kulkee digimaailman polkuja omalla tyylillään. Osa rohkean pioneerin elkein, joku toinen rennosti löytöretkeillen ja yksi poimii valikoiden matkaansa vain digin kultajyvät. Digiprofiileilla on kaikilla omat vahvuutensa, piirteensä ja toisaalta myös tunnistettavat mahdollisuudet seuraaviin digiaskeliin. Tee testi ja tutustu omaan digiprofiiliisi!

Testaa oma digiprofiilisi

Tutustu digiprofiileihin

Digiprofiilitestin saavutettavuus

 


Osallistu tuleviin digituen tapahtumiin 

Järjestämme webinaareja, koulutusta ja tilaisuuksia digituen ja digiosaamisen ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa mukaan!

Katso tulevat digituen tapahtumat

Tutustu aiempien tilaisuuksien nauhoitteisiin

Mitä pidät verkkosivuistamme?

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi. 

Kysy, ehdota tai anna palautetta


Kehittämällä digitukea varmistamme, että omannäköinen digitaalinen arki kuuluu jokaiselle!


 

 

Suomen väkiluku 5 635 667