Digiturvajulkaisut

Tietokoneen näytöllä videoneuvottelu ja chat avoinna

Tervetuloa Digiturvaviikolle 25.–29.9.2023

Digiturvaviikko on virtuaalinen teemaviikko, joka tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille ja aivan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arjen ja kodin digiturvasta. Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton.

Tänä vuonna Digiturvaviikon teema on: Digirohkeus ei ole uhkarohkeutta! Luvassa on viikon täydeltä käytännöllisiä vinkkejä ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Tutustu ohjelmaan

Laadimme asiantuntijaraportteja ja -selvityksiä digitaalisen turvallisuuden nykytilasta ja kehityksestä. Julkaisemme myös oppaita, tukimateriaaleja, työkaluja ja mallipohjia, joita organisaatiot voivat hyödyntää oman digitaalisen turvallisuutensa toteuttamisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä.

Voit tutustua uusimpiin digiturvajulkaisuihimme alla olevista linkeistä ja kommentoida luonnosversioita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dig[email protected]. Aiemmat julkaisumme löydät alempaa tältä sivulta.

Selvitykset ja raportit

Oppaat ja VAHTI hyvät käytännöt -tukimateriaalit

Työkalut ja mallipohjat

Ohjeet


Podcastit

Mitä digitaalisella turvallisuudella tarkoitetaan? Miten sitä voidaan kehittää? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan Digiturvakompassi-podcastissa. Ohjelman juontavat Tuija Kuusisto valtiovarainministeriöstä ja Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta. Molemmat edistävät työssään digitaalista turvallisuutta julkisessa hallinnossa.


Yhteystietomme

Voit kysyä meiltä lisätietoja sähköpostilla osoitteesta [email protected]