Palvelupaikat 

Digi- ja väestötietovirasto palvelee valtakunnallisesti. Palvelupaikat ovat avoinna pääasiassa ajanvarauksella. Huomaa, että eri palvelupaikkojen aukioloajat vaihtelevat, ja myös palvelutarjonnassa on pieniä eroja. Katso tarkemmat tiedot palvelupaikan sivulta.

Näin asioit sujuvasti Digi- ja väestötietovirastossa:

Tarkista, mitkä asiat vaativat henkilökohtaista käyntiä virastossa ja varaa tapaamisaika etukäteen netistä.  Voit varata tapaamisajan myös puhelimitse.

Useimmat asiat eivät vaadi käyntiä paikan päällä. Lisätietoja saat sivun yläosan valikosta ”Palvelut henkilöasiakkaille”, kun valitset tarvitsemasi palvelun.

Palvelupaikat ovat avoinna pääasiassa ajan varanneille. Varaudu jonottamaan, jos et ole varannut tapaamisaikaa. Ilman ajanvarausta saatavilla on pääosin asiointineuvontaa. Asiakirjoja voit jättää viraston aulapalveluun tai postilaatikkoon jonottamatta.

Katso sinulle sopivalta paikkakunnalta palvelupaikan 

  • käyntiosoite

  • postiosoite (jos postiosoite puuttuu, se on sama kuin käyntiosoite)

  • aukioloajat

  • palvelut.

Asiointipisteessä saat yleistä opastusta

Asiointipiste on Digi- ja väestötietoviraston ja muiden julkisten organisaatioiden yhdessä ylläpitämä palvelupiste. Sieltä saat hakemuslomakkeita, voit jättää hakemuksen ja saada yleistä opastusta Digi- ja väestötietoviraston palveluista sekä verkkopalvelujen käytöstä.

Ikaalinen

Isokyrö

Jämsä

Joutsa

Juuka

Juva

Jyväskylä

Kangasniemi

Kärsämäki

Karstula

Kauhava

Kaustinen

Keitele

Kerava

Kinnula

Kitee

Kivijärvi

Kristiinankaupunki

Lieksa

Lohja

Mänttä-Vilppula

Mäntyharju

Mikkeli

Multia

Oulun kaupungin Kiimingin asiointipiste

Parainen

Petäjävesi

Pirkkala

Puumala

Rantasalmi

Saarijärvi

Savonlinna

Sulkava

Taivalkoski

Vantaa

Varkaus

Viitasaari

Vöyri

Ähtäri