Tiesitkö, että voit hoitaa useimmat asiat nopeimmin sähköisesti? Tutustu sähköisiin palveluihin. Voit myös soittaa meille.

Jos asiasi hoitaminen vaatii tapaamista kasvotusten, varaa tapaamisaika. Palvelupaikat ovat avoinna ainoastaan ajan varanneille.

Palvelupaikat

Digi- ja väestötietovirasto palvelee valtakunnallisesti. Voit asioida sinulle sopivimmassa palvelupaikassa alueesta riippumatta. Palvelupaikoissa näkyvät myös maistraatti-opastekyltit, jotta vihkiparit löytävät perille. Eri paikkojen palvelutarjonnassa on pieniä eroja. Ahvenanmaalla asioita voi hoitaa Ahvenanmaan valtionvirastossa.

Katso palvelupaikan sivulta

  • Käyntiosoite
  • Postiosoite (jos postiosoitetta ei erikseen lue, on se sama kuin käyntiosoite)
  • Palveluajat
  • Palvelutarjonta

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikat ovat pääsääntöisesti avoinna käyntiasiakkaille arkisin klo 9.00–16.15. Katso palvelupaikan sivulta tarkemmat tiedot.

Asiointipisteessä saat yleistä opastusta

Asiointipiste on Digi- ja väestötietoviraston ja muiden julkisten organisaatioiden yhdessä ylläpitämä palvelupiste. Sieltä saat hakemuslomakkeita, voit jättää hakemuksen ja saada yleistä opastusta Digi- ja väestötietoviraston palveluista sekä verkkopalvelujen käytöstä.

Ikaalinen

Isokyrö

Jämsä

Joutsa

Juuka

Juva

Jyväskylä

Kangasniemi

Kärsämäki

Karstula

Kauhava

Kaustinen

Keitele

Kerava

Kinnula

Kitee

Kivijärvi

Kristiinankaupunki

Kyyjärvi

Lieksa

Lohja

Mänttä-Vilppula

Mäntyharju

Mikkeli

Multia

Parainen

Petäjävesi

Pirkkala

Pudasjärvi

Puumala

Pyhäjärvi

Rantasalmi

Saarijärvi

Savonlinna

Sulkava

Suonenjoki

Taivalkoski

Vantaa

Varkaus

Viitasaari

Vöyri

Ähtäri