Vihkitilat

Vihkiparin tulee ottaa tilaisuuteen mukaan henkilöllisyystodistukset. Vihkimisen voi tilata suomen-, ruotsin- tai englanninkielisenä. Vihkitilaisuuden pituus on noin viisi minuuttia.

Vihkitilassa saa valokuvata ja videoida, mutta jos haluat jakaa videota tai valokuvia sosiaalisessa mediassa, kysythän luvan kaikilta kuvissa näkyviltä.

Virka-aikaan maistraatissa järjestettävä vihkiminen on maksuton. Vihkiajan voit varata sähköisestä ajanvarauksesta. Varattavissa olevat vihkipäivät löydät kunkin paikkakunnan esittelystä.

Erikseen sopimalla siviilivihkijä voi tulla juhlapaikalle myös virka-ajan ulkopuolella. Virka-ajan ulkopuolella vihkiminen maksaa 250 euroa. Lisäksi peritään vihkijän matkakustannukset vihkipaikalle. Virka-ajan ulkopuolella järjestettävästä vihkitilaisuudesta voitte ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Koronatilanteen vuoksi vihkiseurue pyydetään pitämään pienenä. Vihkipaikkojen vierasmäärät löytyvät alta vihkipaikan tiedoista.

Vihkimisessä tulee olla läsnä kaksi 15 vuotta täyttänyttä todistajaa.

Huomioi koronatilanne 

Älä tule palvelupaikkaan, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet karanteenissa koronavirusaltistumisen vuoksi. 

Huomioi karanteeniohjeet myös ulkomailta saavuttuasi. Ohjeet löytyvät THL:n verkkosivuilta
Toimistossa asioidessasi noudata turvavälejä sekä viranomaisten suosituksia maskien käytöstä.