Digiturvapalvelut

Digi- ja väestötietoviraston Digiturvapalvelut tukevat koko julkista hallintoa turvallisten palvelujen ja toimintaympäristön kehittämisessä.

Tulevat tapahtumat

26.-30.10. - Ensimmäinen Digiturvaviikko - ilmottaudu mukaan täältä!

18.11. klo 9:00-10:30 - VAHTI-toiminnan kuukausi-info

26.11. klo 12:45-16:15 - Digiturvalähetys marraskuu

1.12. klo 9:00-16:15 - VAHTI-päivä #23

15.12. klo 14:30-16:15 - VAHTI-toiminnan kuukausi-info

16.12. klo 12:45-16:15 - Digiturvalähetys joulukuu

31.12. - Vastaa #Digiturvabarometriin

 

Linkistä avautuu verkkolähetyksen ohjelma, suora lähetys sekä tallenne. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. 

Muuta digitaalisesta turvallisuudesta

Digiturvapalvelut tekevät laajasti yhteistyötä koko julkisen hallinnon kanssa ja kokoavat siten parhaat käytännöt yhteiseen käyttöön. Toiminta perustuu verkostoihin ja laajaan yhteistyöhön.

Digitaaliseen turvallisuuteen liittyvän tiedon ja osaamisen kokoaminen hyödyttää julkista hallintoa laajasti. DVV:n Digiturvapalvelut kokoavat muun muassa analysoitua digiturvan kokonaiskuvaa kaikkien saataville.

Digi- ja väestötietovirasto tarjoaa valtionhallinnon organisaatioille digiturvallisuuden asiantuntijapalveluita, joiden avulla he voivat toteuttaa organisaation turvallisuutta edistäviä toimeksiantoja. Palvelun avulla valtionhallinnon organisaatiot saavat käyttöönsä monipuoliset turvallisuuden eri osa-alueiden konsultoinnin ja -auditoinnin palvelut parantaakseen ja kehittääkseen tieto- tai kyberturvallisuutta, riskienhallintaa, toiminnan jatkuvuutta tai tietosuojaa.

Digi- ja väestötietovirasto vastaa myös VAHTIn operatiivisesta toiminnasta. Valtiovarainministeriön asettama VAHTI on julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden kehittämisestä ja ohjauksesta vastaavien organisaatioiden yhteistyö-, valmistelu- ja koordinaatioelin.

Digi- ja väestötietovirasto vastaa osana JUDO-hanketta myös julkisen hallinnon tieto- ja kyberturvallisuuteen sekä toiminnan jatkuvuuteen liittyvien harjoitusten koordinoinnista.