Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on osaltaan näyttää suuntaa, uudistaa yhteiskuntaa ja tukea kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta. Tässä digitalisaatio on yksi keskeinen keino.

Toimimme rohkeasti uudistaen, tukien ja arvostaen.

Luomme luottamusta ja välitämme huomisesta.

Näkemyksellinen digitalisaatiokumppani

Haluamme olla yhteiskunnassa suunnannäyttäjä, joka toimii rohkeasti uudistaen, tukien ja arvostaen. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava, näkemyksellinen ja haluttu kumppani.

Teemme aktiivista verkostoyhteistyötä ja haluamme työllämme vahvistaa luottamusta yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta.

Arvojamme ovat rohkeus, arvostus ja luottamus

Arvomme ohjaavat toimintaamme siten, että teemme ennakkoluulottomia ratkaisuja, kannustamme asiantuntijoitamme itseohjautuvuuteen ja etenemme reippaasti.

Toiminnassamme arvostamme monimuotoisuutta, keskustelemme kunnioittavasti ja vaalimme osaamista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat keskinäinen luottamus sekä jatkuva halu kehittyä. Voidaksemme kehittyä yhä paremmiksi arvioimme itseämme ja toimintaamme jatkuvasti.

Toimimme valtakunnallisesti

Virastossamme työskentelee yli 800 työntekijää ja toimimme 36 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Toimintamallimme on valtakunnallinen eli kansalainen voi hoitaa asiansa missä tahansa asiakaspalvelupisteessämme.

Seuraa Digi- ja väestötietovirastoa somessa!

Viestimme aktiivisesti toiminnastamme sosiaalisessa mediassa.

Seuraathan sinäkin jo meitä: