Användning av kakor på webbplatsen

Webbplatsen dvv.fi samlar med hjälp av kakor in information om användningen av webbplatsen samt om de besökande användarnas enheter och webbläsare. Vi använder kakor för att analysera webbplatsen.

Den programvara, Snoobi Analytics, som vi använder avläser och skapar rapporter om hur sidorna används för att användarupplevelsen, innehållet och affärsverksamheten ska kunna utvecklas.

Analysunderlaget behandlas eller sparas inte på ett sätt som gör det möjligt att identifiera enskilda användare. Du kan blockera analysen genom att ändra inställningarna för kakor eller genom att installera ett för detta ändamål avsett tillägg i din webbläsare.

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata kan använda kakor som en obligatorisk del av en e-tjänst, till exempel som en del av tjänstens åtkomsthantering. Blockering av dessa kakor blockerar samtidigt användningen av e-tjänsten.

På webbplatsen dvv.fi används även sociala insticksprogram, med hjälp av vilka man på webbplatsen kan till exempel visa innehåll från sociala medier. Webbplatsens sociala insticksprogram kan installera kakor för sina egna tjänster och enligt egna principer.

Finlands invånarantal 5 626 476