Hoppa till innehåll

Servicestället i Raumo öppet endast med tidsbokning

Utgivningsdatum 28.11.2023 14.43
Pressmeddelande

Från och med 29.11.2023 är Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Raumo endast öppet för kunder som bokat tid.

Med tidsbokning betjänas man i Raumo på onsdagar kl. 9.00–15.30. En bokning kan göras på adressen dvv.fi/tidsbokning.

Största delen av de ärenden som sköts vid Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata förutsätter inte ett besök på servicestället, utan kan skötas via elektroniska servicekanaler eller telefontjänsten. 

Tid kan bokas för de ärenden som kräver ett personligt möte. Dessa är vigsel, registrering av utlänningars personuppgifter, vissa notarius publicus tjänster samt registrering av Suomi.fi-fullmaktsrätt med hjälp av en tjänsteman.

Du kan lämna dokument, t.ex. papper som rör intressebevakning, i ämbetsverkets postlåda på första våningen i Raumo ämbetshus må–fr kl. 8–16.15 (Aittakarinkatu 21).

Kundservice vid servicestället i Björneborg även utan tidsbokning

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata betjänar i hela landet. Raumo ligger närmast servicestället Björneborg som är öppet för kunder som bokat tid tisdagar, torsdagar och fredagar kl. 9–15. Kunder betjänas utan tidsbokning i Björneborg torsdagar och fredagar kl. 9–12. Adressen är Pohjoisranta 11 E.

Servicestället i Björneborg flyttar i december. På grund av flytten är vår kundtjänst stängd från den 11 till den 15 december 2023. Från och med 18.12 finns servicestället i Björneborgs på den nya adressen Yrjönkatu 6.

Läs mer: Servicestället för Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata i Björneborg flyttar i december

Läs mer om att uträtta ärenden vid Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata
Kontaktuppgifter till servicestället i Raumo
Kontaktuppgifter till servicestället i Björneborg