Hyppää sisältöön

Rauman palvelupaikka avoinna vain ajanvarauksella

Julkaisuajankohta 28.11.2023 14.43
Tiedote

29.11.2023 alkaen Digi- ja väestötietoviraston Rauman palvelupaikka on avoinna vain ajan varanneille asiakkaille.

Ajanvarauksella Raumalla palvellaan keskiviikkoisin klo 9.00–15.30. Varauksen voi tehdä osoitteessa dvv.fi/ajanvaraus.

Suurin osa Digi- ja väestötietovirastossa hoidettavista asioista ei edellytä käyntiä palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisissä asiointikanavissa tai puhelinpalvelussa. 

Ajan voi varata niihin asioihin, jotka vaativat henkilökohtaista tapaamista. Näitä asioita ovat vihkiminen, ulkomaalaisen henkilötietojen rekisteröinti, tietyt julkisen notaarin palvelut sekä Suomi.fi-valtuusoikeuden rekisteröinti virkailijan avustamana.

Asiakirjoja, kuten edunvalvontaan liittyviä papereita, voi jättää viraston postilaatikkoon Rauman virastotalon 1. kerroksessa ma-pe klo 8–16.15 (Aittakarinkatu 21).

 

Porin palvelupaikassa asiakaspalvelua myös ilman ajanvarausta

Digi- ja väestötietovirasto palvelee valtakunnallisesti. Raumaa lähinnä on Porin palvelupaikka, joka on avoinna ajan varanneille asiakkaille tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–15. Ilman ajanvarausta Porissa palvellaan asiakkaita torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Osoite on Pohjoisranta 11 E.

Muuton vuoksi Porin asiakaspalvelupiste on suljettu 11.–15.12.2023. 18.12. alkaen uusi osoite on Yrjönkatu 6 (Porin Leijona).

Lue tiedote Porin muutosta 

 

Lue lisää asioinnista Digi- ja väestötietovirastossa
Rauman palvelupaikan yhteystiedot
Porin palvelupaikan yhteystiedot