Hoppa till innehåll

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Rovaniemi flyttar – avvikelser i öppettiderna i juni

Utgivningsdatum 22.5.2023 9.27
Pressmeddelande

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Rovaniemi flyttar i juni. Vi verkar från och med 2.6.2023 på adressen Hallituskatu 5C, 96100 Rovaniemi.

Skatteförvaltningens tjänster fås också från samma kundservicelokaler. 

Flytten medför avvikelser i öppettiderna

Största delen av ärendena kräver inget besök vid Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe, utan ärendet kan skötas via elektroniska servicekanaler eller via telefontjänsten. Dessa kanaler betjänar normalt och förnyelsen av kundservicelokalerna påverkar inte deras betjäningstider.

Om ditt besök förutsätter ett besök på vårt serviceställe betjänar vi dig i Rovaniemi enligt följande:

  • Vi betjänar kunder som bokat tid torsdagen den 25 maj 2023 kl. 9–12 sista dagen på den gamla adressen (Lähteentie 2, 3 vån.). 
  • På grund av flytten är våra kundservicelokaler stängda 26.5–1.6.2023. 
  • Vår kundservice öppnas på den nya adressen (Hallituskatu 5C) torsdagen den 8 juni kl. 9.00.

Med tidsbokning finns det tider redan till fredagen den 2 juni 2023.

Besök hos oss fungerar i huvudsak med tidsbokning, så om ditt besök kräver att du besöker vårt serviceställe ska du boka tid på förhand.

Boka tid >>

Se våra tjänster som kräver besök: https://dvv.fi/sv/tjanster-som-kraver-besok 

När kundservicelokalerna är stängda kan handlingar som ska skickas till Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata lämnas i postlådan som finns utanför det nya verksamhetsstället (adress Hallituskatu 5C) från och med tisdagen den 30 maj 2023.