Hoppa till innehåll

Delta i Digital säkerhet i livet -tävlingen på sociala medier och lär dig färdigheter i digital säkerhet!

Utgivningsdatum 25.10.2021 10.05 | Publicerad på svenska 25.10.2021 kl. 10.10
Pressmeddelande

Delta i tävlingen Digital säkerhet i livet genom att spela den första eller andra veckan av spelet Digital säkerhet i livet. Bland deltagarna lottar vi ut tre presentkort på 50 euro till S-gruppen.

Känner du till mobilspelet Digital säkerhet i livet? Om inte, ladda ner det från Apples eller Googles appbutik! I spelets första del lär du dig färdigheter i digital säkerhet i arbetslivet genom att arbeta som anställd i Tyrskylä kommun och försöka klara av en arbetsvecka som är full av utmaningar i digital säkerhet. I de nya uppgifterna fokuserar man på hot mot den digitala säkerheten vid distansarbete. Spelets första del finns på finska, svenska och engelska. Det nya innehållet finns på finska och de andra språkversionerna publiceras senare. Man kan välja spelets språk i inställningarna.


Delta i tävlingen Digital säkerhet i livet genom att spela den första eller andra veckan av spelet Digital säkerhet i livet. Ta en skärmbild av huvudmenyn som visar det poängantal eller det diplom du fått för den första eller andra veckans prestation. (Medan spelet pågår kommer du till huvudmenyn i popup-menyn uppe i högra hörnet). Dela bilden på Twitter eller LinkedIn med hashtaggen #digiturvallinenelämä senast den 7 november. 

Nedan följer ett exempel för spelet:

En skärmbild av spelets huvudmenyn som visar ett poängantal.

De tweetar och LinkedIn-uppdateringar som publicerats senast den 7 november deltar i en utlottning där vi lottar ut 3 st presentkort till S-gruppen värda 50 €. Endast offentligt synliga uppdateringar kan delta i utlottningen. Utlottningen sker i veckan 45. Vi kontaktar vinnarna personligen med ett privat meddelande för postningen av presentkorten. Vi meddelar vinnarnas namn offentligt.