Hyppää sisältöön

Häiriö Suomi.fi-viestien aukeamisessa

Suomi.fi-viesteihin saapuneiden viestien avaamisessa on havaittu häiriö. Häiriön vuoksi osa viesteistä ei tällä hetkellä aukea.

Digi- ja väestötietovirasto selvittää häiriötä. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme häiriöstä seuraavan kerran, kun häiriö on korjattu tai viimeistään vuorokauden kuluttua.

Tietoa Suomi.fi-viestejä käyttäville organisaatioille

Suomi.fi-viesteihin saapuneiden viestien avaamisessa on havaittu häiriö koskee ainoastaan SFTP-liityntää. Häiriön vuoksi SFTP-liitynnän kautta lähetetyt viestit eivät välttämättä tällä hetkellä aukea viestin vastaanottajalla. Häiriö koskee viestejä, jotka on lähetetty 25.2.2021 tai sen jälkeen.

Lähetetyt viestit menevät perille vastaanottajille häiriön aikanakin, mutta vastaanottaja ei saa viestiä avattua. Tämä saattaa aiheuttaa ylimääräisiä asiakasyhteydenottoja organisaatioonne.

Digi- ja väestötietovirasto selvittää häiriötä. Arvioimme, että saamme häiriön korjattua vuorokauden sisällä. Korjaus ei vaadi Suomi.fi-viestejä käyttäviltä organisaatioilta toimenpiteitä.  
Korjauksen jälkeen jo lähetetyt viestit avautuvat normaalisti.

Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme häiriöstä seuraavan kerran, kun häiriö on korjattu tai viimeistään vuorokauden kuluttua.

Lisätietoja organisaatioille

Digi- ja väestötietovirasto, Organisaatioiden asiakaspalvelu, organisaatiopalvelut[at]dvv.fi