Suomi.fi-viestit

Suomi.fi-viestien avulla voit hoitaa viestinnän julkishallinnon organisaatioiden kanssa sähköisesti.

Viestit-osiossa voit lukea sinulle tulleet viestit sen jälkeen, kun olet kirjautunut verkkopalveluun verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Kun otat Suomi.fi-viestit käyttöön, annat yleisen suostumuksen, että kaikki viranomaisviestit voidaan toimittaa sinulle sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Viranomaisen lähettämä viesti voi olla myös todisteellinen tiedoksianto, joka sinun on kuitattava vastaanotetuksi ennen kuin voit avata viestin. Viestien toimitustapaa voit muuttaa myöhemmin viestien asetuksissa.

Toimi näin

Voit ottaa Suomi.fi-viestit käyttöön Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osiossa. Käyttöönoton jälkeen pääset lukemaan viestejäsi, kun tunnistaudut Suomi.fi-verkkopalveluun.

Siirry Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osioon

Voit saada viestisi suoraan myös matkapuhelimeesi, kun otat käyttöösi Suomi.fi-viestien mobiilisovelluksen. Sovellus sisältää kaikki samat viestit ja toiminnallisuudet kuin Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osio. Voit ladata sovelluksen käyttöösi Google Play tai App Store -sovelluskaupoista. Lisätietoja mobiilisovelluksesta saat Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Suomi.fi-viestit -palvelun käytössä neuvoo Kansalaisneuvonta.

Kaikki viestejä lähettävät organisaatiot löydät Suomi.fin sivulta Suomi.fi-viestejä käyttävät organisaatiot ja palvelut

Suomen väkiluku 5 629 865