Väestötietojärjestelmän otteet organisaatioasiakkaille

Viranomaistoimintaan tai ammattimaiseen toimintaan ei pääsääntöisesti luovuteta väestötietojärjestelmän tietoja otteina. Kun tarvitset organisaatiosi käyttöön yksittäisiä tietoja säännöllisesti tai suurempia tietojoukkoja useista henkilöistä, voit hakea organisaatiollesi luvan käyttää väestötietopalvelujamme. Näiden palvelujen kautta tietojen saanti on palvelun käyttöönoton jälkeen nopeampaa ja edullisempaa kuin otteiden tilaaminen. Tutustu väestötietopalveluihin tarkemmin täältä. 

Toimi näin 

Mikäli organisaatiollasi on kertaluontoinen tarve otteelle tai se tarvitaan, voit tilata otteen organisaation käyttöön erillisellä verkkolomalleella. Kun tilaat todistuksen Verkkolomakkeen kautta, tarvitset tilaukseen organisaatiokortin, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. 

Verkkolomake

Jos organisaatiosi toimii ulkomailla etkä pysty tunnistaumaan verkkolomakkeelle, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen xx tai soittamalla valtakunnalliseen palvelunumeroomme 029 5536 230. Palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-12.

Hinta

Hinnat

Käsittelyaika

Käsittelyaika