Hyppää sisältöön

Kutsu TAISTO20-harjoitukseen – organisaatioiden digiturvavalmiudet pääsevät testiin

Julkaisuajankohta 8.6.2020 9.57
Tiedote

Digi- ja väestötietovirasto toteuttaa loka-marraskuussa TAISTO20-harjoituksen. Harjoitus on julkishallinnolle suunnattu tietoturva- ja tietosuojaluokkauksen hallinnan harjoitus, jossa organisaatiot harjoittelevat erilaisten häiriötilanteiden varalle toimintamalleja ja prosesseja. Harjoituksen avulla organisaatio voi varmistaa, että sillä on tarvittavat prosessit, ohjeet ja osaaminen mahdollisten tietoturva- ja tietosuojaloukkaustilanteiden hallitsemiseksi.

Digi- ja väestötietovirasto kutsuu organisaatiot koko julkiselle hallinnolle avoimeen ja maksuttomaan TAISTO20-harjoitukseen!

TAISTO-harjoitus on uudistunut ja tarjolla on myös puolenpäivän harjoitus koko päivän kestävän harjoituksen lisäksi. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan harjoituspäivä ja harjoituksen kesto.

Organisaatio valitsee näistä TAISTO20-harjoituspäivistä itselleen sopivimman:

  • 29.10.2020
  • 12.11.2020
  • 19.11.2020

Harjoituksen ilmoittautuminen on auki 10.8.-21.9.2020 välisenä aikana.

Ohjeet ilmoittautumiseen ja harjoitukseen valmistautumiseen julkaistaan osoitteessa www.dvv.fi/taisto kesäkuun loppuun mennessä.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää harjoituksen yhteistyössä Kyberturvallisuuskeskuksen, Turvallisuuskomitean sekä tietosuojavaltuutetun toimiston kanssa. TAISTO-harjoitus järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Lisätietoa harjoituksesta antavat tietoturva-asiantuntija Hanna Heikkinen ja asiantuntija Laura Penttilä Digi- ja väestötietovirastosta. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

Tervetuloa harjoittelemaan!

TAISTO-harjoitus digiturva