Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu mukaan lokakuun digiturvaseminaareihin – osallistua voi kuudella eri paikkakunnalla

Julkaisuajankohta 20.9.2019 9.09
Tiedote

Euroopan laajuinen kyberturvallisuuskuukausi näkyy myös Suomessa. Väestörekisterikeskus järjestää kuudella eri paikkakunnalla digiturva-aiheisia teemapäiviä, joihin voi nyt ilmoittautua. Tilaisuuksissa käsitellään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ja sen edellytyksenä olevaa digitaalista turvallisuutta. Lisäksi osallistujat saavat vinkkejä siitä, kuinka organisaatio ja sinä itse voit kehittää digiturvallisuutta ja miten se tulisi huomioida päivittäisessä työskentelyssä.

Kukin teemapäivä sisältää kaksi eri tilaisuutta. Aamupäivän sisältö on suunnattu johdolle ja esimiehille sekä digiturvan asiantuntijoille. Iltapäivän tilaisuus on suunnattu organisaation koko henkilöstölle. Poikkeuksena on Kuopio, jossa ei järjestetä erillistä seminaaria johdolle, vaan aamupäiväseminaari on tarkoitettukoko henkilöstölle. Kaikki digiturvatilaisuudet ovat maksuttomia.
 
Digiturvakiertueen tapahtumapäivät ja -paikkakunnat:
  • 8.10. Turku
  • 9.10. Tampere
  • 15.10. Jyväskylä
  • 23.10. Kuopio
  • 24.10. Oulu
  • 31.10. Järvenpää
 
Väestörekisterikeskus julkaisee jälkikäteen tallenteen digiturvapäivästä.
 

Mikä kyberturvallisuukuukausi?

Euroopassa vietetään jo seitsemättä EU:n laajuista ENISA:n (EU Agency for Cybersecurity) toteuttamaan kyberturvallisuuskuukautta. Suomessa useat toimijat ovat toteuttaneet omia tapahtumia osana teemakuukautta. Valtiovarainministeriön asettama julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden johtoryhmä (VAHTI) on toteuttanut Suomessa erityisesti julkisen hallinnon johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle tarkoitettuja tilaisuuksia jo kolmena vuonna.
 
Lisätietoja:
VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku, puh. 029553 5120, [email protected]
Johtava asiantuntija Erja Kinnunen, puh. 029553 5230, [email protected]