Hyppää sisältöön

Muutoksia Suomi.fi-viestien lähettämiin muistutuksiin lukemattomista viesteistä

Julkaisuajankohta 24.8.2022 8.00
Tiedote

Suomi.fi-viestit muistuttaa viestin vastaanottajaa jatkossa kolmen päivän kuluttua viestin saapumisesta, jos vastaanottaja on saanut palveluun todisteellisen tiedoksiannon. Ensimmäinen ilmoitus saapuneesta viestistä tulee aina heti viestin saavuttua.

Muista lukemattomista viesteistä palvelu muistuttaa vastaanottajaa seitsemän päivän jälkeen.

Jatkossa Suomi.fi-viestit muistuttaa myös järjestelmän lähettämistä tervetulo- ja virheviesteistä. Virheviestit koskevat tilanteita, joissa käyttäjä on yrittänyt lähettää Suomi.fi-viestien kautta viranomaiselle viestin, mutta viestin lähetys on jostain syystä epäonnistunut.

Minne saan ilmoituksen saapuneesta viestistä?

Suomi.fi-viestit lähettää ilmoituksen uudesta saapuneesta viestistä aina siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka vastaanottaja on ilmoittanut palveluun. Jos vastaanottajalla on käytössä Suomi.fi-mobiilisovellus, myös sovellus ilmoittaa uudesta saapuneesta viestistä. Muistutukset tulevat vain käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

Huolehdithan, että Suomi.fi-viesteihin ilmoittamasi sähköpostiosoite on ajan tasalla, jotta ilmoitukset saapuneista viesteistä tavoittavat sinut.

Huom!

​​Ilmoitustyyppisistä viesteistä ei lähde muistutuksia. Ilmoitustyyppisiä viestejä voivat olla esim. kehotteet kirjautua viranomaisen asiointipalveluun.
​​​​​​​Lisätietoja ilmoitusviesteistä: https://www.suomi.fi/uutiset/suomi-fi-viesteista-saapuvat-ilmoitukset-uudistuivat

 

Tiedote - VAIN Henkilöasiakkaat-etusivulle