Valikko

Väestörekisterikeskus hakee tietopalvelujen yhteistyökumppaneita

24.10.2016 15.40
Tiedote

Väestörekisterikeskus (VRK) hakee yksityissektorin tietopalvelujen yhteistyökumppaneita. Haku koskee huhtikuussa 2017 alkavia yhteistyökumppanisopimuksia.

Väestörekisterikeskus ja sen yhteistyökumppanit tuottavat yhteistyössä väestötietojärjestelmän tietoihin perustuvia tietopalveluja yrityksille ja muille yhteisöille. Yhteistyökumppaneiden vastuulla on tuottaa mm. poimintapalveluja sekä asiakasrekisterien päivityspalveluja.

Yhteistyökumppanit huolehtivat myös tietopalvelujen markkinoinnista, asiakastarpeiden selvittämisestä, asiakasyhteydenpidosta, lupahakemusten toimittamisesta VRK:lle ja tietojen teknisestä toimituksesta sekä yhdessä VRK:n kanssa asiakkaiden tietojen käytön valvonnasta.

Hakuilmoitus ja sen liitteet julkaistaan Väestörekisterikeskuksen asiakassivusto Eevertissä. Ohjeet käyttäjätunnusten pyytämiseen löytyvät hakuilmoituksesta.

Hakumenettelyä koskeviin tiedusteluihin vastaavat tietopalveluasiantuntija Jenni Hakkarainen, [email protected]@vrk.fi, puh. 0295 535 039 ja erityisasiantuntija Juha Kontkanen, [email protected], puh. 0295 535 063.