Hyppää sisältöön

Nyt voit tarkastella Suomi.fi-viestien raportteja Suomi.fi-palveluhallinnassa

Julkaisuajankohta 7.12.2023 15.51
Tiedote

Suomi.fi-viestien käyttäjät voivat nyt tarkastella Suomi.fi-viestien tilastodataa Suomi.fi-palveluhallinnan kautta. Digi- ja väestötietovirasto julkaisee 1.12.2023 alkaen Palveluhallinta-sivustolla raportteja Suomi.fi-viestien lähetys- ja käyttäjämääristä.

Raporttien data sisältää tiedot nykyhetkestä taaksepäin aina 26.8.2023 saakka. Tämän lisäksi mukaan on tuotu vanhempaa historiadataa, jonka tiedot eivät ole yhtä tarkalla tasolla. Ohjeet raportin käyttämiseen ja tulkitsemiseen on koottu raportin viimeiselle sivulle.

Suomi.fi-viestien raporteista voi tarkastella erilaisin kriteerein suodatettuna muun muassa seuraavia asioita:

  • Lähetettyjen viestien määrä 
  • Lähetettyjen liitteiden määrä ja liitteiden koot
  • Loppukäyttäjien sähköisten postilaatikoiden määrä 
  • Palvelua käyttävien organisaatioiden määrä
  • Palveluun liitettyjen organisaatioiden palveluiden määrä

Mistä raportit löytyvät?

Suomi.fi-viestien tilastoraportteihin pääsee Suomi.fi-palveluhallinnan etusivulta kohdasta ”Raportit”. Raportteja voi tarkastella ilman kirjautumista Palveluhallintaan. 

Tarjolla on useita erilaisia raportteja eri näkökulmista. Power BI -työkalulla toteutettuja raportteja on mahdollista suodattaa ja osaan on mahdollista porautua. Raporteilta voi tarkastella sekä oman organisaation että muiden organisaatioiden tietoja.

Samasta paikasta on saatavilla tilastoraportteja myös Suomi.fi-valtuuksista, Suomi.fi-tunnistuksesta, Suomi.fi-palveluväylästä ja Liityntäkatalogista sekä Suomi.fi-palvelutietovarannosta (PTV).

Siirry Suomi.fi-palveluhallinnan Raportit-osioon

Lisätietoja asiasta

Digi- ja väestötietovirasto, Organisaatioiden asiakaspalvelu, p. 0295 535 115 (puhelinpalvelu avoinna arkipäivisin klo 9–15), organisaatiopalvelut[at]dvv.fi 

Tiedote - VAIN Organisaatioasiakkaat-etusivulle