Hyppää sisältöön

Kutsu Digiturvaviikolle 10.–14.10.2022

Julkaisuajankohta 7.10.2022 12.20
Tiedote

Kutsumme organisaationne mukaan Digiturvaviikolle. Virtuaalinen teemaviikko tuo lokakuussa digitaalisen turvallisuuden ajankohtaiset asiat työpaikoille ympäri Suomen ja tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen johtajille, digiturvan asiantuntijoille ja organisaatioiden koko henkilöstölle. Ohjelmassa on tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Tietokoneen näyttö ja teksti: Digiturvaviikolta lokakuussa vinkkejä turvallisempaan digiin!

 

Viikon teema on: Digiturva on tekoja! Jo pienetkin toimenpiteet tekevät arjesta digiturvallisemman meille kaikille. Digiturvaviikolla kannustamme tekoihin ja autamme toteuttamaan niitä koko viikon ajan. Tavoitteena on, että viikon opit tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa.

Viime vuonna 300 organisaatiota ympäri Suomen ilmoittautui mukaan viikolle. Osallistuminen on tänäkin vuonna helppoa: pohtikaa, mikä on teidän digiturvatekonne ja ilmoittautukaa mukaan osoitteessa: dvv.fi/digiturvaviikko. Päivittyvän ohjelman löydätte samasta osoitteesta. Lisää vinkkejä osallistumiseen saatte ennakkotilaisuudessa ma 3.10. klo 10–11. 

Kolmatta kertaa järjestettävän Digiturvaviikon toteuttamisesta vastaa Digi- ja väestötietovirasto. Perjantain 14.10. ohjelma järjestetään yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön kanssa.

Tutustu Digiturvaviikon ohjelmaan ja katso suoria webinaareja 10.–14.10.2022 osoitteessa mediaserver.fi/live/digiturvaviikko

Liity webinaariin

Digiturvasta huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Tervetuloa mukaan rakentamaan entistä digiturvallisempaa yhteiskuntaa!

Helsingissä 7.9.2022

Janne Viskari
pääjohtaja, Digi- ja väestötietovirasto

Rauli Paananen
valtion kyberturvallisuusjohtaja, liikenne- ja viestintäministeriö

Ps. Tätä kutsua saa ja kannattaa jakaa – somessa löydät meidät tunnisteella #Digiturvaviikko

Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton, eikä yksityishenkilöiden tarvitse ilmoittautua. Ilmoittautuminen on suunnattu organisaatioille.

Lisätiedot: Kimmo Rousku, johtava erityisasiantuntija, Digi- ja väestötietovirasto, [email protected], puh. 0295 535 120

Lisäys: Suora katselulinkki Digiturvaviikon webinaareihin lisätty 7.10.2022. Kutsu on julkaistu alun perin 7. syyskuuta 2022, ja sen on lähetetty silloin myös sähköpostilla julkisen sektorin kirjaamoihin.

digiturva