Hyppää sisältöön

Digitaalisen henkilöllisyyden infotilaisuus 21.9. – ilmoittaudu mukaan

Julkaisuajankohta 27.6.2022 9.23
Tiedote

Tervetuloa digitaalisen henkilöllisyyden uudistamisen infotilaisuuteen torstaina 21.9.2022 klo 9-10. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä julkisen hallinnon että yksityisen sektorin edustajat. Infotilaisuuteen voi osallistua Teamsin välityksellä.

Infotilaisuudessa kerromme Digitaalisen henkilöllisyyden hankkeen tuoreet kuulumiset Digi- ja väestötietovirastossa tehtävän kehitystyön osalta. Hankkeen tavoitteena on tarjota kaikille yhdenvertainen mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytensä sekä sähköisessä että käyntiasioinnissa. Hankkeessa kehitetään passin ja henkilökortin rinnalle täysin digitaalinen henkilöllisyystodistus. Samalla kehitetään henkilöllisyyden osoittamisen ratkaisu ulkomaalaisille sähköiseen asiointiin.
 
Uudistusta tehdään osana valtiovarainministeriön Digitaalisen henkilöllisyyden kehittämisen ohjelmaa, joka kuuluu hallitusohjelmaan. Hankkeessa ovat mukana valtiovarainministeriö, Poliisihallitus ja Digi- ja väestötietovirasto.

Ilmoittaudu 21.9. tilaisuuteen

Digitaalisen henkilöllisyyden uudistuksen infotilaisuuksia järjestetään kerran kuussa. Lisäksi järjestämme digitaalisen henkilöllisyyden aamukahvitilaisuuksia, joihin organisaatioiden edustajat voivat tulla keskustelemaan uudistuksesta.

eIDAS Toolbox-webinaari järjestetään kahden viikon välein. Kutsut Teams-webinaareihin saat lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected]

  • 14.9.2022 klo 9-10: eIDAS Toolbox -webinaari, ilmoittaudu
  • 21.9.2022 klo 9-10: Digitaalisen henkilöllisyyden uudistuksen infotilaisuus - käyttäjäkokemukset, ilmoittaudu 
  • 5.10.2022 klo 9-10: eIDAS Toolbox -webinaari, ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Lisätietoa

[email protected]

Digitaalisen henkilöllisyyden uudistus dvv.fissä

Tätä uutista päivitetään siten, että se sisältää tiedot seuraavista digitaalisen henkilöllisyyden infotilaisuuksista. Uutista on päivitetty viimeksi 26.8.2022

Hankkeet Tiedote - Organisaatioasiakkaat digihenkilöllisyys