Hyppää sisältöön

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola flyttar – Avvikelser i besöken på servicestället på grund av flytten

Utgivningsdatum 21.4.2022 7.49 | Publicerad på svenska 21.4.2022 kl. 17.02
Pressmeddelande

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola flyttar i månadsskiftet april-maj.

På grund av flytten är Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola stängt från onsdag 27.4 till fredag 29.4.2022.

Ämbetsverkets besökskundservice i Kouvola är ännu tisdagen den 26.4.2022 öppen med tidsbokning på den gamla adressen Vuorikatu 1.

Vår telefontjänst och e-tjänst betjänar normalt under hela flyttningen.

De nya lokalerna öppnas för besök den 4.5. – Tidsbokningen påskyndar uträttandet av ärenden

Från och med den 4.5.2022 betjänar Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas kundtjänst åter besökskunderna på den nya adressen Valimontie 5. Besökskundservicen är i huvudsak öppen med tidsbokning, så vi rekommenderar att du bokar tid på förhand. Utan tidsbokning betjänar vi på servicestället i Kouvola onsdagar kl. 9-12. 

De flesta ärenden kräver inte ett personligt besök hos Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, utan kan enkelt skötas via elektroniska kanaler eller via telefontjänsten. De elektroniska servicekanalerna finns samlade på adressen https://dvv.fi/sv/kommunicera-elektroniskt-med-oss.

Om ditt ärende ändå kräver ett besök, boka en mötestid på förhand till vårt serviceställe på https://dvv.fi/tidsbokning eller genom att ringa det tjänstespecifika ärendenumret. På så sätt undviker du onödigt väntande i våra kundservicelokaler.

Närmare kontaktuppgifter till våra tjänster finns på Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas webbsida på adressen https://dvv.fi/sv/privatpersonernas-kundbetjaning.