Hyppää sisältöön

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Kouvolassa muuttaa – Käyntiasiointiin poikkeuksia muuton vuoksi

Julkaisuajankohta 21.4.2022 7.49
Tiedote

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Kouvolassa muuttaa huhti-toukokuun vaihteessa.

Muuton vuoksi Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Kouvolassa on suljettuna keskiviikosta 27.4. perjantaihin 29.4.2022.

Viraston käyntiasiakaspalvelu Kouvolassa on vielä tiistaina 26.4.2022 avoinna ajanvarauksella vanhassa osoitteessa Vuorikatu 1.

Puhelinpalvelumme ja sähköiset asiointipalvelumme palvelevat normaalisti koko muuton ajan.

Uudet tilat aukeavat käyntiasioinnille 4.5. – Ajanvaraus nopeuttaa asiointia

Digi- ja väestötietoviraston asiakaspalvelu palvelee käyntiasiakkaita jälleen 4.5.2022 alkaen uudessa osoitteessa Valimontie 5. Käyntiasiakaspalvelu on avoinna pääosin ajanvarauksella, joten suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Ilman ajanvarausta palvelemme Kouvolan palvelupaikassa keskiviikkoisin klo 9-12.

Useimmat asiat eivät vaadi henkilökohtaista käyntiä Digi- ja väestötietovirastossa, vaan ne hoituvat helposti sähköisissä kanavissa tai puhelinpalvelun kautta. Sähköiset asiointipalvelut löytyvät kootusti osoitteesta https://dvv.fi/asioi-sahkoisesti.

Jos asiasi kuitenkin edellyttää käyntiä, varaa palvelupaikkaamme tapaamisaika ennakkoon osoitteessa https://dvv.fi/ajanvaraus tai soittamalla palvelukohtaiseen asiointinumeroon. Näin vältät turhan odottelun asiakaspalvelutiloissamme.

Tarkemmat palvelujemme yhteystiedot löydät Digi- ja väestötietoviraston verkkosivuilta osoitteesta https://dvv.fi/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu.