Hyppää sisältöön

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Joensuussa muuttaa – Käyntiasiointiin poikkeuksia muuton vuoksi 

Julkaisuajankohta 31.1.2023 14.11
Tiedote

Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Joensuussa muuttaa helmikuussa.

Muuton vuoksi Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikka Joensuussa on suljettuna 13.-21.2.2023. 

Viraston käyntiasiakaspalvelu palvelee Joensuussa vanhassa osoitteessa (Torikatu 36 B) perjantaihin 10.2.2023 saakka. 

Puhelinpalvelumme ja sähköiset asiointipalvelumme palvelevat normaalisti koko muuton ajan.

Uudet tilat aukeavat käyntiasioinnille 22.2.2023 – Ajanvaraus nopeuttaa asiointia

Digi- ja väestötietoviraston asiakaspalvelu Joensuussa palvelee käyntiasiakkaita jälleen 22.2.2023 alkaen uudessa osoitteessa Kauppakatu 40. Käyntiasiakaspalvelu on avoinna pääosin ajanvarauksella, joten suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Ilman ajanvarausta palvelemme Joensuun palvelupaikassa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–12.  

Useimmat asiat eivät vaadi henkilökohtaista käyntiä Digi- ja väestötietovirastossa, vaan ne hoituvat helposti sähköisissä kanavissa tai puhelinpalvelun kautta. Sähköiset asiointipalvelut löytyvät kootusti osoitteesta https://dvv.fi/asioi-sahkoisesti. 

Jos asiasi kuitenkin edellyttää käyntiä, varaa palvelupaikkaamme tapaamisaika ennakkoon osoitteessa https://dvv.fi/ajanvaraus tai soittamalla palvelukohtaiseen asiointinumeroon. Näin vältät turhan odottelun asiakaspalvelutiloissamme.

Tarkemmat palvelujemme yhteystiedot löydät Digi- ja väestötietoviraston verkkosivuilta osoitteesta https://dvv.fi/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu.

Mistä on kyse?

Joensuun virastotalo on osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin. Joensuussa muutoksia ei ole vielä tehty täysimääräisesti ja toistaiseksi vain osa viranomaisista tarjoaa palveluitaan yhteisissä asiakaspalvelupisteissä. Virastotalon palveluita ja tiloja kehitetään lähivuosien aikana.