Hyppää sisältöön

Digi- ja väestötietoviraston Lahden ja Lappeenrannan palvelupaikat uudistuvat – poikkeuksia aukioloaikoihin kesäkuussa

Julkaisuajankohta 25.5.2023 12.48
Tiedote

Digi- ja väestötietoviraston toimipaikat Lahdessa ja Lappeenrannassa uudistuvat kesäkuussa 2023 valtion yhteisiksi palvelupaikoiksi. Toiminta jatkuu samassa kiinteistössä kuin aiemmin, mutta jatkossa samoissa asiakaspalvelutiloissa palvelee useampi valtion virasto.

Lahdessa palvelemme 14.6.2023 alkaen osoitteessa Kirkkokatu 12 (pääsisäänkäynti) samassa asiakaspalvelupisteessä Verohallinnon, Maanmittauslaitoksen, Kelan, Hämeen TE-toimiston ja Ulosoton kanssa.

Lappeenrannassa palvelemme 13.6.2023 alkaen osoitteessa Villimiehenkatu 2 B yhteisessä asiakaspalvelupisteessä Verohallinnon, Maanmittauslaitoksen, Kelan, Kaakkois-Suomen TE-toimiston, Ulosoton, Oikeusavun, Edunvalvonnan ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen (EKHVA) kanssa.

Poikkeuksia aukioloaikoihin kesäkuussa

Asiakaspalvelutilojen uudistus aiheuttaa poikkeuksia Digi- ja väestötietoviraston aukioloaikoihin Lahdessa 5.-9.6.2023 välisenä aikana.

Suurin osa asioista ei edellytä käyntiä Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisissä asiointikanavissa tai puhelinpalvelussa. Nämä kanavat palvelevat normaalisti eikä asiakaspalvelutilojen uudistuksella ole vaikutuksia niiden palveluaikoihin.

Jos asiasi edellyttää käyntiä palvelupaikassamme,  

 • palvelemme Lahdessa (uusi osoite: Kirkkokatu 12, pääsisäänkäynti) seuraavasti:
  • Viimeinen palvelupäivä ennen asiakaspalvelutilojen uudistusta on perjantaina 2.6. klo 9–12.
  • Asiakaspalvelumme on suljettuna 5.–9.6.2023
  • Asiakaspalvelu palvelee jälleen keskiviikkona 14.6.2023 (ajanvarauksella jo ti 13.6.2023) uusissa tiloissa 1. kerroksessa.
 • Palvelemme Lappeenrannassa (uusi osoite: Villimiehenkatu 2 B) seuraavasti:
  • Viimeinen palvelupäivä ennen asiakaspalvelutilojen uudistusta on perjantaina 9.6. klo 9–12 (osoite: Pormestarinkatu 1A).
  • Asiakaspalvelu palvelee uusissa tiloissa 1. kerroksessa alkaen tiistaina 13.6.2023 (osoite: Villimiehenkatu 2 B).

Suosittelemme tekemään käyntiä vaativissa asioissa ajanvarauksen, jotta vältyt jonottamiselta.

Varaa aika >>

Katso käyntiasiointia edellyttävät palvelumme: https://dvv.fi/kayntiasiointia-vaativat-palvelut

Lahden ja Lappeenrannan virastotalojen peruskorjaus ja yhteiset palvelupisteet ovat osa valtion palvelu- ja toimi-tilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.