Kirjautuminen varmennekortilla 

VTJkyselyssä siirrytään kaksivaiheiseen kirjautumiseen. Varmennekortilla kirjautuminen ei muutu kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöönoton myötä, vaan se jatkuu samanlaisena kuin tällä hetkellä.

VTJkyselyyn voi kirjautua Digi- ja väestötietoviraston myöntämällä varmennekortilla, joka on sidoksissa työsuhteeseen tai työnantajaan, esimerkiksi organisaatiokortilla tai sote-kortilla.

Korttikirjautumista varten pitää tehdä manuaalinen korttiliitos VTJkyselyssä.


Infotilaisuudet

​​​​​​​​​​​​​Järjestämme kaksivaiheisen kirjautumisen aiheuttaman ruuhkan vuoksi infotilaisuuksia varmennekorttikirjautumisesta, joihin voi tulla jos ei ole onnistunut tekemään varmennekorttiliitosta tai liitoksen teossa on ongelmia. Jos käytät jo varmennekorttikirjautumista VTJkyselyyn, sinun ei tarvitse osallistua tilaisuuksiin. Tilaisuudet ovat samansisältöisiä.
​​​​​​​

​​​​​​​30.3.2023 klo 10.15 Infotilaisuus ja ongelmaklinikka -  Ilmoittaudu tästä
​​​​​​​11.4.2023 klo 14.00 Infotilaisuus ja ongelmaklinikka - Ilmoittaudu tästä

 

Ohjeet ​​​​​​​


​​​​​Varmennekortin liittäminen käyttäjätunnukseen:

​​​​​​

1. ​​​​​​​Kirjaudu sisään VTJkyselyn Käyttäjäpalvelut-sivulle (LINKKI). Pääset Käyttäjäpalvelut-sivulle myös VTJkyselyn etusivulta yläpalkissa olevan Käyttäjäpalvelut-linkin kautta.

2. Tee varmennekorttiliitos alla olevan ohjevideon mukaisesti.

Huom. vaihda videon resoluutio (oletuksena 480p) suuremmaksi kuvanlaadun parantamiseksi. Viereisestä painikkeesta saat myös tekstitykset käyttöön.
​​​​​​​
Jos video ei toimi, voit katsoa sen osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/1ec2jce2/bnp9tnuv

 

PDF-ohje:

Varmennekorttikirjautuminen VTJkyselyyn (LINKKI)