Digituen verkosto

Digitukea tarjotaan laajasti kuntien, julkishallinnon toimijoiden, järjestöjen, erilaisten hankeiden ja yritysten toimesta. Tukea tarjotaan sekä kansalaisille että elinkeinotoimintaa harjoittaville. Digi- ja väestötietovirasto koordinoi digitukea ja toimii digituen järjestäjien valtakunnallisena tukijana.

Tavoitteena on

  • kehittää digituen yhteisiä toimintatapoja
  • mitata ja arvioida digitukea
  • tarjota digituen järjestäjille erilaisia tukimuotoja kuten ohjeistuksia ja koulutuksia
  • rakentaa digituen valtakunnallista verkostoa;
  • vahvistaa digituen tunnettuutta ja löydettävyyttä.

Tule mukaan Digituen verkostoon!

Keräämme oheisella lomakkeella digituen toimijoiden yhteystietoja. Lomakkeen kautta kerättyjen tietojen avulla saamme tärkeää tietoa digituen toimijoiden määrästä ja kohderyhmistä sekä digituen kattavuudesta Suomessa.

Ilmoita yhteystietosi saadaksesi ajankohtaista tietoa digituen verkostotapahtumista ja kehittämisestä.

Verkoston jäsenillä oikeus käyttää Valtakunnallisen Digitukiverkoston jäsen -merkkiä

Kuva: Valtakunnallisen Digituki-verkoston jäsen -merkki

Lomakkeella ilmoitetut digituen verkoston jäsenet voivat käyttää Valtakunnallisen Digitukiverkoston jäsen -merkkiä toiminnassaan. Merkki kertoo, että organisaatio tarjoaa tai kehittää digitukea ja on sitoutunut digituen eettisen ohjeistuksen noudattamiseen.

Valtakunnallisen digitukiverkoston jäsen -merkkiä voi käyttää sekä digitaalisena että tulostettuna versiona. Digituen toimijat voivat osoittaa kuuluvansa valtakunnalliseen verkostoon käyttämällä tätä merkkiä esimerkiksi osana esityksiä, nettisivuja, liittämällä merkin omiin painotuotteisiinsa ja tekemällä merkistä tarroja oman toimipisteen oviin.

Tervetuloa mukaan digituen verkostoon!

Valtakunnallisen digituki verkoston jäsen -merkin graafinen materiaali

Lataa käyttöösi digituen verkostomerkki.

Vuonna 2022 Digi- ja väestötietoviraston yhtenä tavoitteena on kokeilla ja kehittää digituen uutta toimintamallia. Digi- ja väestötietoviraston digituen tehtävälle haetaan pysyvää rahoitusta alkaen vuodesta 2023.

Lisätietoja

Digi- ja väestötietovirasto, digituki[at]dvv.fi