Hyppää sisältöön

Varmennekortit uudistuvat - Testikortit uudella sirulla ovat nyt tilattavissa!

Julkaisuajankohta 12.6.2019 9.12
Tiedote

Organisaatio- ja sote-kortit uudistuvat vaiheittain syksyn ja talven aikana. Korteissa on uudet entistä tietoturvallisemmat sirut ja lisäksi korttien kuvanlaatu paranee.

Uusi siru vaatii DigiSign Client -kortinlukijaohjelman version 4.0.18 tai sitä uudemman toimiakseen. Uusi ohjelmisto on myös yhteensopiva vanhojen korttien kanssa. Uuden ohjelmiston voitte ladata ilmaiseksi täältä ja uuden sirun määrittelyt löydätte täältä.

Suosittelemme testaamaan uuden sirun yhteensopivuuden olemassa olevien järjestelmienne kanssa ennen varsinaista käyttöönottoa. Testikortin voitte tilata osoitteesta https://asiointi.vrk.fi. Lisätietokenttään tulee lisätä teksti ”uudella sirulla”.

Muut kuin SOTE-asiakkaat: Jos hyödynnätte korttien kulunvalvontaominaisuutta tai aiotte ottaa sen käyttöön, voitte tilata ilmaisen testikortin lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme [email protected].

Tiedotamme asiakkaita vaiheittain kesän ja syksyn aikana. Lisätietoa saatte myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme [email protected] (SOTE-asiakkaat) tai [email protected] (muut asiakkaat).