Hyppää sisältöön

Väestörekisterikeskus julkaisee digitaalisen joulukalenterin Twitteriin

Julkaisuajankohta 29.11.2019 9.53
Tiedote

Joulun odottaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa, opettavaista ja mielenkiintoista. Väestörekisterikeskus nimittäin julkaisee Twitteriin DVV-aiheisen joulukalenterin. Punaisena lankana kulkee se, miten uusi Digi- ja väestötietovirasto on läsnä kansalaisten elämäntapahtumissa. Luukuissa esitelläänkin viraston monimuotoista palvelutarjontaa jouluaiheisista näkökulmista katsoen.

Miten voit varmistaa, että lahjapaketit saapuvat perille myös uuteen osoitteeseen? Entä miten varmistua, ettei tontut voi tarkkailla sinua digilaitteidesi kautta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen seuraamalla Twitterissä Väestörekisterikeskusta sekä Digi- ja väestötietovirastoa (@VRK_uutiset, @DVVfi). Perinteisestä 24-luukkuisesta joulukalenterista poiketen, kalenterissa riittää luukkuja aina tammikuun ensimmäiseen päivään saakka. 


Digi- ja väestötietovirasto aloittaa toimintansa vuoden 2020 alusta alkaen. Virasto syntyy, kun Väestörekisterikeskus, maistraatit ja Itä-Suomen aluehallintovirastossa toimiva maistraattien ohjaus- ja kehittämisyksikkö yhdistyvät yhdeksi virastoksi. Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin. Virasto toimii useilla paikkakunnilla Suomessa ja siellä työskentelee yli 800 henkilöä.