Hyppää sisältöön

Osallistu Digiturvallinen elämä pelin -somekilpailuun ja opi digiturvataitoja!

Julkaisuajankohta 25.10.2021 10.05
Tiedote

Osallistu Digiturvallinen elämä -kilpailuun pelaamalla Digiturvallinen elämä -pelin ensimmäinen tai toinen viikko läpi. Osallistujien kesken arvotaan kolme kappaletta S-ryhmän 50 euron lahjakortteja.

Onko Digiturvallinen elämä -mobiilipeli sinulle tuttu? Jos ei, lataa se Applen tai Googlen sovelluskaupasta! Pelin ensimmäisessä osassa opit työelämän digiturvataitoja toimimalla Tyrskylän kunnan työntekijänä ja yrittämällä selviytyä työviikosta, joka on täynnä digiturvahaasteita. Pelin toinen osa keskittyy etätyön digiturvahaasteisiin.


Osallistu Digiturvallinen elämä -kilpailuun pelaamalla Digiturvallinen elämä -pelin ensimmäinen tai toinen viikko läpi. Ota näyttökaappaus pelin päävalikosta, jossa näkyy ensimmäisen tai toisen viikon suorituksesta saamasi pistemäärä tai diplomi. (Pelin ollessa kesken pääset oikeassa yläkulmassa olevasta ponnahdusvalikosta päävalikkoon). Jaa kuva Twitterissä tai LinkedInissä aihetunnisteella #digiturvallinenelämä 7.11. mennessä.

Esimerkkisuoritus:

Näyttökaappaus Digiturvallinen elämä -pelin tuloksesta.

7.11. mennessä julkaistut twiitit ja LinkedIn-päivitykset osallistuvat arvontaan, jossa arvomme 3 kpl 50 € arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvontaan voivat osallistua vain julkisesti nähtävät päivitykset. Arvonta suoritetaan viikolla 45. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä yksityisviestillä lahjakorttien postittamista varten. Ilmoitamme voittajien nimet julkisesti.