Hyppää sisältöön

Laatutyökalujen tilaisuudet jatkuvat myös vuonna 2024

Julkaisuajankohta 8.2.2024 17.09
Tiedote

Järjestämme asiakkaillemme tänäkin vuonna avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia Laatutyökaluista. Tervetuloa!

Laatutyökalut hyvinvointialueiden yhteistyöverkostossa

Alkuvuodesta järjestimme oman esittelytilaisuuden Digi- ja väestöviraston koordinoimalle hyvinvointialueiden yhteistyöverkostolle. Mukana tilaisuudessa oli Kymenlaakson hyvinvointialue kertomassa omista käyttökokemuksistaan. Tilaisuuden esitykset saa ladattua DVV:n verkkosivuilta.

Laatutyökalujen tilannekatsaukset

Vuoden ensimmäinen Laatutyökalujen tilannekatsauksessa helmikuussa kuultiin, miten Tulli hyödyntää Laatutyökaluja ja DVV:n omat asiantuntijat kertoivat käyttäjän, ihmiskeskeisen suunnittelun ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta, mitä laadukkaat digipalvelut ovat. Tilaisuuden tallenne ja esitysmateriaalit löytyvät Laatutyökalujen julkisesta työtilasta.

Kevään toinen tilannekatsaus järjestetään keskiviikkona 15.5. klo 9–11. Tilannekatsauksessa jatkamme digipalvelut ja laatu -teemaa. Tilaisuuden tarkempi ohjelma vahvistuu myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Laatutyökalujen käyttöönotto- ja käytön tuen klinikat

Viime vuonna aloitimme myös Laatutyökalujen omat käyttöönotto- ja käytön tuen klinikat. Klinikoita tulemme järjestämässä myös tänä vuonna niin, että pidämme klinikoita erikseen uusille käyttäjille ja Laatutyökalut jo käyttöön ottaneille.

Klinikat uusille käyttäjille:

Laatutyökaluja jo hyödyntäville organisaatioille laitamme kutsut erikseen.
 

Tiedote - VAIN Organisaatioasiakkaat-etusivulle laatutyökalut