Hyppää sisältöön

Tulossa: Digihumaus 2021 ja Sujuva Suomi -webinaari

Julkaisuajankohta 11.12.2020 11.03
Tiedote

Merkitse kalenteriisi kevään 2021 digitalisaation huipputapahtumat ja ilmoittaudu mukaan:

Keväthumaus on nyt Digihumaus!

Digi- ja väestötietovirasto järjestää 16.4.2021 jo perinteeksi muodostuneen Digihumaus-seminaarin (ent. Keväthumaus). Tilaisuuden nimi on päivittynyt seminaarin teemaa paremmin kuvaavaksi Digihumaukseksi. Tilaisuus järjestetään tällä kertaa verkkotilaisuutena.

Digihumaus kokoaa yhteiskuntamme digitalisaatiosta ja sen edistämisestä kiinnostuneet toimijat ja asiantuntijat. Vuonna 2021 tilaisuuden teemana on ”Kuinka digistä tuli valtavirtaa”. Ilmoittautuminen avautuu tammikuussa.

Ensimmäinen Sujuva Suomi -webinaari 21.1.: Digitaalisen Euroopan tulevaisuus

Ilmoittaudu mukaan Digi- ja väestötietoviraston uusiin Sujuva Suomi -webinaareihin. Ensimmäinen webinaari on 21.1. klo 8-9. Aiheena on digitaalisen Euroopan tulevaisuus ja Suomen rooli siinä. Onko Suomella ratkaisuja myös laajempaan käyttöön vai pitäisikö meidän ottaa muusta Euroopasta mallia? Aiheesta keskustelemassa Janne Viskari DVV:stä, Johannes Anttila Demos Helsingistä ja Miapetra Kumpula-Natri.

Ilmoittaudu tammikuun Sujuva Suomi -webinaariin

Seuraava webinaari on maaliskuun loppupuolella aiheesta ”Voiko digitaalinen siirtymä olla reilu ja kestävä?”. Ilmoittautuminen siihen avautuu lähempänä

Pysy kuulolla – lisätietoa tilaisuuksista tammikuussa!

Julkaisemme lisätietoja maaliskuun Sujuva Suomi -webinaarista ja Digihumaus-seminaarista tammikuussa 2021.