Hyppää sisältöön

I maj talar vi igen om digitala färdigheter - lägg till tidpunkten i din kalender!

Utgivningsdatum 4.4.2022 8.19 | Publicerad på svenska 4.4.2022 kl. 8.21
Pressmeddelande

Teman och utbudet för det årliga huvudevenemanget för digitalt stöd har förnyats i år. Nu fokuserar vi mer konkret på den samhälleliga betydelsen av och framtiden för utvecklingen av digital kompetens. Därför kommer veckan att heta Veckan för digital kompetens.

Vi utmanar publiken och gästerna på vårt tre dagar långa liveevenemang att diskutera om man borde var orolig över finländarnas digitala färdigheter. Vi hävdar att en hållbar och jämlik digital framtid förutsätter att vi alla deltar i kompetensutvecklingen - och detta arbete borde inledas omedelbart. 

Som bekant erbjuder Veckan för digital kompetens program under hela veckan 16.–20.5.2022. I början av veckan diskuterar vi digital kompetens i våra kanaler under ledning av våra experter, och uppmuntrar intresserade att delta i diskussionen. Från onsdag till fredag får vi intressanta besökare från såväl företag som vetenskapsvärlden från både den privata och den offentliga sektorn. Både diskussionerna och liveprogrammet är gratis och öppna för alla. Välkommen med, även med ett större sällskap! 

Lägg till tidpunkten i din kalender redan nu, mer information om Veckan för digital kompetens kommer under april månad. 

Mer information
Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, digituki[at]dvv.fi

digistöd