Hyppää sisältöön

Toukokuussa puhutaan taas digitaidoista – lisää ajankohta kalenteriisi!

Julkaisuajankohta 4.4.2022 8.19
Tiedote

Digituen vuosittaisen päätapahtuman teemoja ja tarjontaa on tänä vuonna uudistettu. Nyt keskitymme konkreettisemmin digiosaamisen kehittämisen yhteiskunnallisen merkityksen ja tulevaisuuteen, siksi viikon nimi on tästä eteenpäin Digitaitoviikko.

Haastamme yleisön ja kolmipäiväisen livetapahtumamme vieraat keskustelemaan siitä, pitääkö suomalaisten digitaidoista olla huolissaan. Väitämme, että kestävän ja yhdenvertaisen digitaalisen tulevaisuuden aikaansaaminen edellyttää meidän kaikkien osallistumista taitojen kehitystyöhön – ja tämä työ olisi syytä käynnistää välittömästi. 

Digitaitoviikko tarjoaa tuttuun tapaan ohjelmaa koko viikon 16.–20.5.2022 ajan. Alkuviikolla keskustelemme digiosaamisesta asiantuntijoidemme johdolla kanavissamme ja kannustamme aiheesta kiinnostuneita osallistumaan keskusteluun. Keskiviikosta perjantaihin saamme studiolle kiinnostavia vierailijoita niin yritys- kuin tiedemaailmastakin sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Sekä keskustelut että liveohjelma ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa mukaan, vaikka isommallakin porukalla! 

Lisää ajankohta kalenteriisi jo nyt, lisää tietoa Digitaitoviikosta tarjolla huhtikuun aikana. 

Lisätietoja
Digi- ja väestötietovirasto, digituki[at]dvv.fi

digituki